DIREKTE: Det er en mildt sagt hektisk helg i vente på Amedias sportsportal Direktesport, som alle abonennter på h-avis.no har tilgang på.

Med mer enn hundre direktesendinger i løpet av lørdag og søndag blir det et tettpakket program med en sendeplan som bør ha noe for enhver smak.

5 kr for fem uker

Ungdomsmesterskap i friidrett + mange andre unge talenter

En rekke lokale utøvere er i aksjon under ungdomsmesterskapet (UM) i Trondheim i helga. Der kan du se sendinger både lørdag og søndag, der flere av Norge største friidrettstalenter er samlet.

Direktesport streamer fra to bord under NM i bordtennis for yngre denne helga.

Som om ikke det var nok, skal også noen av Norges aller fremste fotballtalenter i aksjon denne helga. Spillere som FKHs nysignering Christos Zafeiris, Oscar Bobb, Isak Hansen-Aarøen og Bryan Fiabema er en del av Norges G18-landslag som møter Danmark G18 til kamp lørdag klokka 18.00. Den kampen ser du her.

Birkebeinerløpet

Lørdag morgen kan du også se Birkebeinerløpet 2021 på Direktesport. Sendingen starter lørdag 09.00. Du kan se løpet her. Sendingen vil gå til siste løper er i mål på ettermiddagen. Her blir det også studiosending med programleder og reportere i start- og målområdene.

Vi sender også fra motorsport-eventet Høstløp 2021 fra Eriksplassen Motorsportanlegg både lørdag og søndag. Sendingene starter henholdsvis 06.30 og 07.00.

Fotballen dundrer videre

Så dundrer selvsagt fotballen videre. Vi sender samtlige kamper i Toppserien. Den lokale kampen er selvsagt Lyn - Avaldsnes. Den kampen spilles lørdag 15.00 og kan ses her.

Så kan du selvsagt se Vard på h-avis.no. De møter Fram Larvik lrdag. Kampstart er 15.00 og kampen kan ses her.

Vi viser også to kamper fra 3. divisjon lørdag:

Mye, mye mer

I tillegg til alt dette kan du se på masse direktesendt topphånd og flere generalprøver før den kommende ishockeysesongen.

Den totale menyen på Direktesport finner du her.

Se sendingene på TV

Direktesport-sendingene kan sees i nettleseren din, men også på TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

Les mer om Direktesport på smart-TV her