FOTBALL: Karina Sævik gikk rett i innreisekarantene etter overgangen fra Wolfsburg til Avaldsnes. Men onsdag denne uken kunne hun endelig gjøre comeback på Avaldsnes-trening.

Der har hun fått vist seg såpass fram at hun går rett inn på laget som skal møte Sandviken i Bergen lørdag. Sæviks debut kan du se direkte på h-avis.no.

SE SANDVIKEN – AVALDSNES HER LØRDAG KL. 15.00

– Jeg kan bekrefte at Karina starter. Hun har gjort et veldig godt inntrykk på trening denne uken, sier Avaldsnes-trener Thomas Dahle.

Taus om Sæviks rolle

Så er spørsmålet hvor Sævik skal spille. 25-åringen har selv gitt uttrykk for at hun gjerne vil at spissrollen i Avaldsnes sin 4-3-3-formasjon.

– Så mye informasjon kan jeg ikke gi Sandviken, smiler Dahle.

Men Avaldsnes forsterkes ikke bare av Sævik, men lørdag er også Giovanna de Oliveria klar for comeback i Avaldsnes. Hun returnerte til klubben før denne sesongen, men måtte stå over serieåpningen på grunn av rødt kort.

– Gio er også i troppen, sier Dahle som ikke vil bekrefte om brasilianeren starter eller ikke.

– Knalltøff kamp

Han ser fram til bortemøtet med Sandviken, som mange holder som favoritter til å vinne Toppserien i år.

– Det blir en knalltøff kamp. Vi må forsøke å tette igjen bakover i større grad enn vi klarte i serieåpningen mot Vålerenga (tapte 3-5). Så har vi nå krydret det offensive med to gode spillere, sier Avaldsnes-trener Thomas Dahle.