Gå til sidens hovedinnhold

Han vil styre fylkeslaget

Artikkelen er over 3 år gammel

Under Senterpartiet i Rogaland sitt fylkesårsmøte som avholdes i Haugesund den 2.-3. mars gir Bjarne Undheim seg som fylkesleder etter 6 år i vervet.

Selv om Undheim gir seg som fylkesleder vil Undheim fortsette som medlem av sentralstyret i Senterpartiet. Der partiet har gått fra å være ett regjeringsparti til å bli et av opposisjonspartiene på Stortinget.

Nå har en enstemmig valgkomité innstilt Vidar Nedrebø fra Gjesdal som ny fylkesleder for Senterpartiet i Rogaland. Nedrebø jobber som dyrlege, sitter i kommunestyret i Gjesdal og er i dag 1. nestleder for Senterpartiet i Rogaland.

– Når en markant personlighet som Bjarne Undheim nå gir seg som fylkesleder er det svært gledelig at det ikke oppstår et vakuum i organisasjonen og at valgkomiteen enstemmig kan fremme Vidar Nedrebø som ny fylkesleder, skriver leder av valgkomiteen Eirik Birkeland i en pressemelding.

Louise Kvitvang fra Haugesund fortsetter som 2. nestleder. Ett nytt navn som er foreslått inn i fylkesstyret er Wenche Lindtner fra Karmøy.

Lindtner er i dag vara til kommunestyret i Karmøy og jobber til daglig som assisterende kirkeverge i Haugesund. 

Kommentarer til denne saken