PULS: Hva er ditt talent?

– Jeg spiller gitar og har laget låten min selv. På audition framførte jeg sangen «Some-thing Worth Told».Hva vil du framføre i finalen?

– Jeg har tenkt å framføre en sang som heter «Where».


Hvor lenge har du holdt på med musikk?

– Jeg har jo alltid hatt interesse for musikk. Men jeg plukket opp gitaren da jeg var tolv år gammel. Og det var da jeg begynte å skrive mine egne sanger. Jeg har en musikkinteressert far. Så instrumentene har alltid ligget tilgjengelig rundt i hjemmet.Hva gjør du på fritiden?

– Har jeg noen fritid etter musikk? Jeg driver faktisk bare med musikk, jeg gjør ikke så mye annet. Spiller gitar, synger, spiller med venner. Skolearbeidet mitt er musikk, det også.Hvem er ditt største forbilde?

– Taylor Swift. Det er mange år siden jeg begynte å fatte interesse for hennes musikk. Det er noe med tekstene hennes som er veldig forskjellig fra annen musikk. Jeg er veldig inspirert av countrymusikk, men også pop.Hva var din første opptreden?

– Jeg husker jeg var med i Melodi Grand Prix på Gard skole i 7. klasse. Det var første gangen jeg opptrådte for et større publikum. Jeg var veldig nervøs og litt usikker. Men det gikk jo fint. Jeg vant jo.Hvordan føles det å være Stjernå-finalist?

– Det føles kjempebra. Jeg er helt overveldet og hadde ikke forventet dette i det hele tatt.Hvorfor meldte du deg på Stjernå?

– Det var pappa som meldte meg på. Jeg fikk bare beskjed om å møte på mediehuset en torsdag og å framføre en låt jeg hadde skrevet.Hvordan har den siste uken vært?

– Veldig fin. Jeg har fått mye tilbakemeldinger fra folk. Folk kommer bort og gratulerer meg. Både venner og folk jeg aldri sett før.Hvordan er du på finaledagen?

– Jeg er nok veldig spent. Jeg må prøve å roe meg, kanskje. Men jeg elsker å opptre, så konserten er noe jeg gleder meg veldig til.Hvorfor bør publikum stemme på deg?

– Jeg føler jeg gir veldig mye av meg selv ved å framføre min egen låt. Og jeg skal prøve å gjøre mitt beste.