Historisk seier

Cecilie Pedersen satte inn to mål mot Vålerenga.

Cecilie Pedersen satte inn to mål mot Vålerenga. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Avaldsnes tok sine aller første poeng i Toppserien da Vålerenga ble slått 2-0 i Oslo lørdag.

DEL

VÅLERENGA-AVALDSNES 0-2: - Dette var en meget god dag. Vi ble tatt litt på senga i starten, men Vålerenga virket sluttkjørte etter 30 minutter. Vi klarte å holde nullen i deres gode periode, og i 2. omgang kjørte vi kampen, kommenterer Avaldsnes-trener Roar Wold.

Etter å ha startet sesongen med to tap (for topplagene LSK og Arna-Bjørnar), trengte Avaldsnes å komme i gang med poengfangsten lørdag.

- Det var viktig for oss, og det var også en fullt fortjent seier slik kampen utviklet seg, slår en fornøyd Roar Wold fast.

Klassemål av Pedersen

Begge Avaldsnes sine scoringer kom fra Sveio-jenta Cecilie Pedersen. Landslagsspissen viste klasse ved begge sine mål.

- Det var to fantastiske mål. Det er ikke mange, sannsynligvis ingen, som scorer slike mål som hun gjorde to av i dag, konkluderer Avaldsnes-treneren.

Avaldsnes klatret fra jumboplass til en plass midt på tabellen med de tre poengene de tok med seg fra Oslo. Torsdag kommer Trondheims-Ørn på besøk til Avaldsnes Idrettssenter.

- Alle kamper er tøffe i Toppserien, men vi må være så offensive at vi kan si at vi er favoritter i den kampen. Vi skal gå ut for å ta initiativet og vinne den kampen, sier Wold.
 
KAMPFAKTA
Vålerenga – Avaldsnes 0-2 (0-2)
Toppserien kvinner
Valhall Arena
Mål:
0-1 Cecilie Pedersen (77), 0-2 Cecilie Pedersen (88)
Gult kort: Katie Bethke
Dommer: Ann Wenche Kleven, Ellingsrud
Tilskuere: 80
Avaldsnes (4-3-2-1): Gudbjörg Gunnarsdottir – Nathalie Utvik, Freja Hellenberg, Mist Edvardsdottir, Hanna Dahl (Mia Jalkerud fra 57.)– Therese Åsland (Karoline Pedersen fra 83.), Ellie Brush, Thorunn Jonsdottir (Rachael Axon fra 53.) – Katie Bethke, Cecilie Pedersen – Linnea Liljegärd

SE DENNE UKENS CORNER:

Artikkeltags