I serien «Best på Haugalandet» ønsker vi i Haugesunds Avis å kåre hvem som er best på Haugalandet innenfor noen utvalgte kategorier.

Hvem er det som får hjertet ditt til å banke litt fortere? Hvem mener du fortjener litt ekstra oppmerksomhet?

Bli med og nominér dine favoritter! Om du vil nominere i en eller flere kategorier, bestemmer du selv. En jury vil deretter gå gjennom forslagene og plukke ut fem finalister i hver kategori som dere kan stemme fram.

Sammen skal vi finne ut hvem som er Best på Haugalandet.

Haugalandets beste nabolag

Hvor finner vi det beste nabolaget på Haugalandet?

Vi vil høre om gata eller boligfeltet der folk møtes på lekeplassen for å ta en kopp kaffe, og der samholdet gjør at man gleder seg ekstra til å komme hjem.

Er Haugalandets beste nabolag der det inviteres til spontan telttur, der velforeningen hvert år inviterer til felles nyttårsfeiring eller der det er like enkelt for både voksne som barn å skape nye vennskap?

Når du nominerer, er det viktig at du legger ved en god begrunnelse og gjerne eksempler på hva som gjør naboskapet deres spesielt.

Nominér din favoritt her:

Haugalandets beste butikkfjes

Er det noen butikker du gleder deg litt ekstra til å gå innom fordi du vet at her får du alltid den hjelpen du trenger? Hos et menneske som gir deg den beste servicen og som alltid tar i mot deg med et smil og et hei?

Hvilken butikkansatt mener du er best på Haugalandet? Og hvorfor? Vi holder dørene åpne for serviceinnstilte medarbeidere i alt fra klesbutikker til matbutikker og bensinstasjoner. Og alt i mellom. Kanskje er det butikksjefen sjøl som står bak kassen og skaper den gode stemningen?

Nominér gjerne selv om du ikke kjenner navnet på favoritten din, send oss noen stikkord, så finner vi nok ut hvem du mener.

Nominér din favoritt her:

Haugalandets beste ta med-lunsj

Ingenting sier enkel lunsj mer enn et halvt horn med ost og skinka, varmt. Med piffi. Eller? Alternativene er heldigvis litt flere når du vil stikke innom et sted for å få noe enkelt med deg i hånda.

Men hvem selger den beste lunsjen på Haugalandet? Og hvorfor er den best? Er det fordi utvalget er godt, fordi menneskene bak disken alltid smiler så fint til deg, eller rett og slett fordi det er akkurat her smaken er den beste?

Nominér din favoritt her: