FOTBALL: To mål på fire minutter sikret Djerv 1919 et viktig bortepoeng mot Skjold. Djerv 1919-trener Asbjørn Helgeland var likevel skuffet etter kampslutt.

– Skjold var best i første omgang, men vi snudde det og hadde noen store sjanser til å punktere kampen. Vi er uheldige og scorer et selvmål også, sier Helgeland.

– Det er sterkt av oss å komme tilbake, og jeg er veldig fornøyd med hvordan spillerne framsto i andre omgang, men det er surt at vi ikke vinner i kveld. Vi får ta med oss det ene poenget, og stå på videre, forteller Djerv 1919-treneren.

Helgeland er langt ifra sikker på om laget hans holder seg i 4. divisjon.

– Nå er det Vard neste, og det kommer til å bli en tøff kamp. Etter det venter serieleder Vardeneset, og det sier seg jo selv at det blir vanskelig. Det er for tidlig å si om vi holder plassen, det blir spenning helt ut, avslutter Helgeland.

Skjold-trener Håkon Andre Waage synes 2–2 var et greit resultat.

–  Det er et helt greit resultat kampen sett under ett. Vi er best i første omgang og hadde en enorm mulighet til å gå opp i 2-0, men i andre omgang gjør Djerv 1919 noen justeringer og er bedre enn oss. Vi er ikke aggressive nok, og det blir også mange unødvendige dødballer, sier Waage.

Skjold-treneren gleder seg til de siste kampene i 4. divisjon avdeling 2.  

– Vi har noen spennende kamper i vente, og vi håper på å avslutte sesongen bra, forteller Waage.

Staurland ga Skjold ledelsen

Kampens første scoring kom halvveis ut i første omgang. Berge Ohm slo en corner inn i boksen, men den ble klarert. På returen ventet Jonas Staurland, som satte ballen i en bue over Djerv 1919-keeper Jørgen Melkevik. 1–0 var også stillingen til pause.

Djerv 1919 snudde kampen på fire minutter

Ti minutter ut i andre omgang utlignet bortelaget. Et langt frispark endte til slutt opp hos Fredrik Deilkås som sendte ballen inn foran mål. Der ventet Torbjørn Oddernes som fra kort hold satte inn utligningen.

Fire minutter senere tok Djerv 1919 ledelsen. Are Søderlund ble spilt gjennom og satte ballen sikkert i mål. Til tross for en sterk start på andre omgang av Djerv 1919, fikk Skjold utligningen sin i det 74. minutt, da et innlegg ble satt i eget mål av en Djerv 1919-forsvarer.

Flere scoringer ble det ikke, og det endte dermed 2–2 på Grinde kunstgras.

Neste kamp for Skjold er neste mandag hjemme mot Ålgård. Djerv 1919 på sin side har ikke kamp før 9. oktober. Da venter Vard 2 på Djervbanen.

Kampfakta

Skjold – Djerv 1919 2-2 (1-0)

Grinde kunstgras

4. divisjon avdeling 2

Mål: 1-0 Jonas Staurland (21), 1-1 Torbjørn Oddernes (55) 1-2 Are Søderlund (59), 2-2 selvmål (74).

Gule kort: Are Søderlund, Djerv 1919

Dommer: Johan Veland Kjellesvik, Haugar

3 poeng: Torbjørn Oddenes, Djerv 1919

2 poeng: Tollak Emil Gismarvik, Skjold

1 poeng: Øystein Nærheim, Djerv 1919