VALG 2019: Haugesunds Avis og TV Haugaland går i år sammen om en tv-sending valgkvelden. Sendingen går åpent for alle på h-avis.no, og på TV Haugaland. Der følger vi med på valget på Haugalandet og Sunnhordland.

Vi får mange gjester i to forskjellige studioer i mediehuset vårt, både toppolitikere og eksperter. I tillegg er vi ute blant folk. Vi har tre lag som sender direkte fra forskjellige steder på Haugalandet.

Sendingen begynner 17.30 mandag ettermiddag, og går så lenge vi har noe nytt å rapportere. Antakelig holder vi på til cirka 23.30.

I tillegg har vi brei og god dekning i tekst, bilder, tabeller og grafikk på h-avis.no. Der får du hele tiden oppdaterte resultater etter hvert som de meldes inn fra kommunene. Vi innhenter reaksjoner og kommentarer.

I år skyver vi også trykketida for papiravisa med flere timer. Ambisjonen der er å ha med klare signaler om hvordan valget har gått i de største kommunene.

De endelige valgresultatene, med opptalte personstemmer, kan kommunene ikke gi ut før tirsdag klokken 17.00. Derfor har vi styrket bemanningen og skjøvet trykkstarten også den kvelden. Resultatene kommer fortløpende på h-avis.no, og i avisa onsdag.

Haugesunds Avis gir deg oversikten!