POLITILOGG: – Det har vært masse folk på byen, og litt å gjøre, oppsummerer vaktleder Dan Magne Gaard ved Haugesund politistasjon.

Tirsdag morgen inneholder loggen forskjellig fra kvelden og natta som gikk.

Vaktlederen tar oss gjennom den kronologisk, og starter med å fortelle om en hendelse på et utested på Indre kai rundt klokken 22.45.

– Der anholdt vaktene en kar som de mistenkte solgte narkotika på stedet. Politiet fant brukerdoser med formentlig narkotika. Mannen i 20-årene ble bortvist, og sak er opprettet, sier Gaard.

Videre forteller han at politiet også rykket ut til flere hendelser på Karmøy.

– Knust diverse inventar

Rett før midnatt stoppet politiet en jente i slutten på tenårene, som kom kjørende i en bil på Bygnes, opplyser Gaard.

– Hun blåste til over tillatt verdi på alkometeret, og ble tatt med til legevakt. Førerkortet er beslaglagt, sier vaktlederen.

Rundt en halvtime senere fikk politiet inn en melding fra Åkra.

– Ei dame ringte og sa hun hadde en utagerende mann på besøk. Han hadde visstnok knust diverse inventar, og hun fikk ikke mannen ut på egenhånd. Politiet rykket ut med en patrulje og fikk fjernet vedkommende, sier vaktsjefen.

– Han fikk pålegg om å holde seg borte fra stedet fram til tirsdag morgen. Der vil det muligens komme en anmeldelse i ettertid, legger Gaard til.

Mye folk på byen

Vaktsjefen opplyser videre at patruljene har meldt om mye folk i Haugesund sentrum.

– Vanvittig masse folk på utestedene. Etter forholdene har det gått forholdsvis ganske greit for seg, beskriver han.

– Totalt har det vært fem bortvisninger. Det er snakk om berusede unge menn og kvinner, legger han til.

Siste meldingen i loggen til vaktsjefen er fra klokken 02.10.

– En patrulje kom over en kar i begynnelsen på 20-årene som urinerte foran alt og alle. Han ble tilsnakket, anmeldt for offentlig urinering og bortvist fram til klokken 08 tirsdag. Han kan vente seg en bot i posten, sier Gaard.