Full klaff for lørdagens råtips på West Ham til flotte 3,05 i odds (100 kroner i innsats), men Burnley-tipset vårt gikk dessverre ikke inn.

Søndagens oddsprogram inneholder to godbiter fra Premier League: West Brom – Manchester United og Bournemouth – Liverpool. I tillegg er det full serierunde i italiensk Serie A, og det spilles interessante kamper i tysk 1. Bundesliga og i spansk La Liga. Høydepunktet for de mange denne søndagen er likevel finalen i håndball-VM mellom Norge og Frankrike.

Søndgskupongen: Roter Liverpool vekk flere poeng?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hannover 96 – Bayer Leverkusen B

Tysk, 1. Bundesliga. Hannover fikk en god start på sesongen. De var ubeseiret i de fem første kampene, men det har stoppet opp litt for dem de siste ukene. De har kun én seier på de siste seks kampene.

De har riktignok hatt et tøft kampprogram. Hannover har tapt mot blant andre Bayern München og RB Leipzig. Forrige serierunde endte med 1-3-tap mot Hertha Berlin.

Nå venter en ny vanskelig kamp for Andre Breitenreiters lag.

Hannover har nemlig kun vunnet én av de siste 14 kampene mot Leverkusen, uansett bane.

Etter en treg start har Leverkusen virkelig fått opp dampen. De har elleve kamper på rad uten tap før bortekampen mot Hannover.

Sjekk søndagens oddstips:

Nice har endelig våknet 

Leverkusen skuffet stort sist sesong, da de havnet helt nede på tolvteplass, men denne sesongen har bedriftslaget til legemiddelfirmaet Bayer funnet den rette medisinen for å bli et topplag igjen. Før søndagens kamp ligger de på sjetteplass med 27 poeng.

Det er ingen tvil om hvor Leverkusen er sterkest av dem denne sesongen. Det er fremover på banen. De har scoret 1,87 mål i snitt i hjemmekampene denne sesongen, men bakover har målene rent inn. De har sluppet inn 1,18 mål i snitt.

Kevin Volland er mannen som kan skape trøbbel for Hannover. Leverkusen-spilleren har fire mål på de seks siste kampene. Han kan dukke opp å avgjøre kampen.

Hannover-spissen Jonathas er ute sammen med Uffe Bech, Edgar Prib og Felipe.

Charles Aránguiz er usikker, mens Wendell og Vladlen Yurchenk teller på knappene

Leverkusen har vunnet seks av de syv siste kampene mot Leverkusen, og de har fire seire på rad. Jeg tror de tar den femte seieren på rad lørdag.

Oddsen på borteseier er 1,80 i odds, og jeg klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1725.

Her er vårt singeltips søndag 17. desember:

Hannover 96 – Bayer 04 Leverkusen S 3,50 3,35 1,80 B

Total odds: 1,80