Egil Selvik 6

Flere meget gode redninger denne kampen også, Selvik. Fint på headingen fra Magnus Grødem etter 11 minutter. Nok en god redning etter 39 minutter etter en stuss fra Mannsverk. Hadde også noen gode redninger i 2. omgang. Sjanseløs på straffesparket. FKHs beste.

Peter Therkildsen 4

Hadde en del å gjøre i både 1.- og 2. omgang. Molde kom seg en del rundt på venstresiden. Ellers få bidrag offensivt. En svak firer til Therkildsen.

Anders Bærtelsen 5

Gjennomfører en grei kamp, og tillater ikke Fofana å komme til sin rett, utenom når han ble slått tunell på av sistnevnte etter 82 minutter. Hakket bedre enn forsvarskollegaen.

Søren Reese 3

Hadde for så vidt grei kontroll på Fofana & co i front i 1. omgang. Men så mister han hode: Utrolig klønete involvering som førte til straffespark. Kunne bare stått oppreist, men velger å takle i relativt stor fart. Er på ballen, men meier samtidig Fofana ned og gir dommer klar mulighet til å dømme det som var et korrekt straffespark.

Nikolas Walstad 4

Viktig blokkering på skuddet fra Grødem fra cirka 18 meter. Kjente den greit i skrittet der, Walstad. Litt på etterskudd i noen situasjoner, men alt i alt en grei kamp fra venstrebacken defensivt. Savner fortsatt flere bidrag framover.

Julius Eskesen 3

Anonym 1. omgang fra dansken. Kommer ikke helt til sin rett på høyrekant. Løper mye, men får til lite og ingenting offensivt. Ut etter 68 minutter.

Christos Zafeiris 4

Aggressiv, som vanlig, på midtbanen. Kom til en god mulighet i midten av 1. omgang. Noen fine stikkere til spissparet Badou og Samuelsen. To stygge feilpasninger etter 31 minutter hvor Molde var nære på å lage en stor mulighet og etter 61 minutter hvor Selvik måtte i full strekk.

Kevin Martin Krygård 4

Krigekamp for Krygård, som hadde nok med å forsvare seg. Ble løpende en del mellom, og fikk aldri kontrollert kampen med ball i bein. Nydelig pasning til Badou etter 83 minutter som endte i en stor sjanse. Sande dessverre en skostørrelse i fra 1 – 1.

Thore Pedersen 4

1. omgang på venstrekant, 2. omgang på venstreback. Bedre defensivt enn offensivt, Pedersen. Kom til et greit innlegg i 1. omgang, men ellers var det lite å skrive hjem om. Grei kontroll defensivt i 2. omgang. Ellers ble det litt for lite kreativt offensivt. Ut etter 84 minutter.

Martin Samuelsen 4

God involvering etter 22 minutter. Frekk tunell på Mannsverk og fikk deretter fyrt av et greit skudd. Største sjansen til FKH i 1. omgang – det sier vel litt om det vi fikk servert. Byttet ut for Sande i pausen. Om det var taktisk eller en skade involvert er ikke godt å si. Synes ikke Samuelsen gjorde seg bort i 1. omgang, i hvert fall.

Alioune Ndour "Badou" 4

Fikk aldri den kontringen han håpet på. Ble passet godt på av tidligere lagkamerat Tiedemann Hansen. Lite involvert i kampen og evnet aldri å skape noe på egenhånd i kveld, Badou. Nære målgivende til Sande, men siste pasning ble litt for upresis, dessverre.

Mads Sande 4

Inn for Martin Samuelsen i pausen. Fikk aldri satt sitt store preg på kampen, bergenseren. Løper og løper, men produserte ikke nok framover.

Bilal Njie

Inn for Julius Eskesen etter 68 minutter. Ikke nok spilletid til å bli vurdert.

Joachim Holtan

Inn for Thore Pedersen etter 84 minutter. Ikke nok spilletid til å bli vurdert.

Kampfakta

Molde – FKH

Eliteserien

Aker Stadion

Mål: Magnus Grødem (57), Molde.

Målsjanser: 7 - 2

Gult kort: Julius Eskesen, FKH. David Fofana, Molde, Emil Breivik, Molde.

Dommer: Mohammad Aslam

Tilskuere: 5377

FKH (4-4-2): Egil Selvik – Peter Therkildsen, Anders Bærtelsen, Søren Reese, Nikolas Walstad – Julius Eskesen (Bilal Njie fra 68.), Christos Zafeiris, Kevin Martin Krygård, Thore Pedersen (Joachim Holtan fra 84.) – Martin Samuelsen (Mads Sande fra 45.), Badou.