SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Anfield er et fort

Liverpool-spillerne jubler etter Philippe Coutinho sin scoring mot Leicester. Til kampen mot Sevilla kan brasilianeren være tilbake i den røde trøyen.

Liverpool-spillerne jubler etter Philippe Coutinho sin scoring mot Leicester. Til kampen mot Sevilla kan brasilianeren være tilbake i den røde trøyen. Foto:

Av

Liverpool har en imponerende hjemmestatistikk i Europa.

DEL

MidtukekupongenMidtukekupongen denne uken består av kamper fra Mesterligaen og Europaligaen.

Liverpool er sterke hjemme på Anfield, hvor de har vunnet de seks siste kampene i Europa. De er også ubeseiret i de siste ti kampene hjemme ved Merseyside. Det ligger an til at brasilianske Philippe Coutinho er tilbake hos Liverpool til kampen mot Sevilla, og det vil i så fall være noe som forsterket laget offensivt. På tross av at de har en imponerende hjemmestatistikk, så stoler vi ikke helt på Jürgen Klopps menn. Derfor halvgareder vi kampen.

Manchester City, Napoli, Real Madrid, Atalanta, Arsenal og Real Sociedad er bankerne på 96-rekkeren til Spillsenteret denne uken.

Bonuspotten har økt betydelig. Den er nå oppe i 1,4 millioner kroner. Pausepotten derimot er på beskjedne 30 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Liverpool – Sevilla H (U)

Liverpool spiller i gruppespillet i Mesterligaen for andre gang på åtte sesonger. De har vunnet de seks siste kampene i Europa på Anfield. Liverpool er faktisk ubeseiret i de ti siste kampene i Europa, og til denne kampen får de viktige Coutinho er tilbake på banen.

2. NK Maribor–Spartak Moskva U (B)

Maribor er ingen «pushover». Slovenerne er ubeseiret i de syv siste hjemmekampene. Statistikken viser fem seire og to uavgjorte. Problemet er at de har spilt 255 minutter uten å score. Spartak på sin side har ikke vunnet på de syv siste kampene i Europa. Lukter U!

3. Feyenoord- Manchester City B

Feyenoord er tilbake i gruppespillet for første gang på 15 år! Rotterdam-laget får en tøff start mot Manchester City som banket Liverpool 5–0 lørdag. Men City har kun vunnet én av de siste syv bortekampene i Europa. Den statistikken gir nederlenderne et ørlite håp.

4. Shakhtar Donetsk–Napoli B

Sjakhtar Donetsk er en veteran i Mesterligaen, men de trives ikke mot italienske lag. Ukrainerne har tapt tolv av de siste 18 kampene mot lag fra Serie A, og de taper nok igjen. Napoli har en sterk bortestatistikk i Europa. De har kun tapt to av ni bortematcher.

5. FC Porto–Besiktas H (U)

Porto har møtt tyrkiske lag åtte ganger tidligere, men aldri tapt. Portugiserne har også vunnet tre av de fire siste kampene mot Besiktas. Porto svekkes av at Aboubakar og Maxi Pereira er suspendert, og de har kun vunnet to av de siste syv hjemmekampene i Europa.

6. RB Leipzig–Monaco H (UB)

Begge lagene overrasket i henholdsvis Bundesliga og Ligue 1 sist sesong. Leipzig debuterer i Mesterligaen, mens Monaco var i semifinalen sist sesong. Monaco har solid rutine fra denne typen kamper, men de tapte fire av åtte bortekamper sist sesong. Åpen kamp!

7. Real Madrid–Apoel Nicosia H

Det har ikke gått på skinner for Real i starten av La Liga. De ligger allerede fire poeng bak Barca etter tre kamper. De regjerende Mesterliga-vinnerne skal slå kypriotene som vanligvis sliter på bortebane i Europa. Apoel har tapt syv av de åtte siste kampene i Spania.

8. Tottenham–Borussia Dortmund U (B)

Spurs spiller hjemmekampene sine på Wembley, og det har vært en marerittbane for dem. De vant kun én av fire kamper her sist sesong. Spurs har tapt de to siste hjemmekampene mot tyske lag. Dortmund står med 4-1-6 på sine siste 11 bortekamper i England.

9. Atalanta–Everton H

Atalanta er en vanskelig motstander hjemme i Bergamo. De slo i helgen Sassuolo 2–1 i Serie A, og gikk videre i cupen etter å ha vunnet 4–1 mot Alessandria. Everton har tapt de to siste kampene sine mot henholdsvis Spurs (0–3) og Chelsea (0-2). Nytt Everton-tap?

10. FC København–Lokomotiv Moskva H (B)

FCK har fått en elendig start i Superligaen. De ligger på sjetteplass, syv poeng bak Nordsjælland. De har kun tapt én av de siste fem kampen mot russiske lag. Den statistikken nulles ut av Lokomotiv. De har nemlig vunnet fem av seks kamper mot danske lag. Åpent!

11. Arsenal–FC Köln H

Uvant at Arsenal spiller i Europaligaen. Arsenal har tapt fem av de siste syv hjemmekampen mot tyske klubber, men FC Köln holder ikke samme nivå som Bayern, Dortmund og Leverkusen. Köln har ikke vunnet på de fem siste bortekampene i England. Bør bli H!

12. Real Sociedad–Rosenborg H

Sociedad debuterer i gruppespillet i Europaligaen, og de får antakeligvis en grei start. RBK er ubeseiret i tre bortekamper i Europa denne sesongen, men de møter tøff motstand i Baskerland. Trønderne har kun vunnet én av ni bortekamper mot spanske lag.