SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Cardiff leverer alltid i Wales

Fargerike Neil Warnock og hans Cardiff har vært bunnsolide hjemme denne sesongen.

Fargerike Neil Warnock og hans Cardiff har vært bunnsolide hjemme denne sesongen. Foto:

Av

Neil Warnocks Cardiff har sine utfordringer på bortebane, men hjemme i Wales har de vært strålende hittil denne sesongen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Championship: Cardiff leverer alltid i Wales

Midtukekupongen: Paris Saint-Germain lar seg ikke stoppe

Oddstips PL: 11 ting du kanskje ikke visste om Manchester United - Liverpool

Oddstips PL: 5 legendariske kamper mellom Manchester United og Liverpool

Fredag ruller klubbfotballen endelig igjen i Europa og det er klart for både Premier League, Eliteserien, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 igjen denne helgen. Fredagen byr på en kamp fra La Liga, en kamp fra Championship, en kamp fra Bundesliga, en kamp fra Ligue 1, en kamp fra Allsvenskan og en kamp fra dansk superliga, i tillegg til full serierunde i franske Ligue 2. På hockeyfronten er det full serierunde i Hockeyallsvenskan, mens Storhamar får besøk av Narvik i Getligaen her hjemme. Natt til lørdag spilles det seks kamper i NHL.

NB! Vanvittige ca. 390 millioner i Eurojackpot på fredag. Spill Eurojackpot her!

Cardiff - Sheffield Wednesday H 2,15 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å evere dette spillet

Alle de store ligaene sparkes igang igjen denne helgen, det gjelder også for Championship i England.

Cardiff rykket som kjent ned fra Premier League i vår og hadde Cardiff kun fått spille hjemme i Wales hadde det sett lyst ut. Fem hjemmekamper har gitt 13 poeng, men dessverre for Cardiff er poengfangsten vesentlig svakere på bortebane. Ingen av de seks første bortekampene er vunnet (0-3-3), ergo er Cardiff kun på 11. plass etter de 11 første serierundene. Står med 16 poeng, og det er ikke mer enn seks poeng opp til serieleder West Bromwich. Røk 2-4 borte for nettopp West Bromwich i siste serierunde før landslagspausen, men har altså levert meget solid på hjemmebane. Neil Warnock må fortsatt klare seg uten Ashley Richards og Isaac Vassell, men ellers ser det bra ut på mannskapsfronten.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Sheffield Wednesday endte på 12. plass forrige sesong, og har hatt en bra start på denne sesongen. Står med 6-1-4 totalt og ligger på 8. plass med 19 poeng. Variable 3-0-3 på bortebane. Slått både Huddersfield og Middlesbrough på bortebane i to av de tre siste, men røk 0-1 for Hull i siste bortekamp.

Fernando Forestieri og Sam Hutchinson er begge tilbake etter karantene, mens Massimo Luongo og kaptein Tom Lees fortsatt er uaktuelle.

Det står 5-3-0 på de åtte siste tilsvarende seriemøtene mellom lagene i Cardiff og hjemmelaget har levert strålende hjemme i Wales hittil denne sesongen. 2,15 er fin hjemmeodds og spilles.

Klikk på denne lenken for å evere dette spillet