(Bergensavisen)

Det er vanskelig å se hvem som skal stoppe City og Pep Guardiola (bildet) denne sesongen. Spurs har vært et mareritt for City de siste to sesongene. Tottenham har tre seire og én uavgjort på de fire siste ligakampene mot de lyseblå. Unngår de tap i lørdagens kamp? Neppe!

Lørdagskupongen består av kamper fra engelsk Premier League og den engelske Mesterskapserien.

Bonuspotten ble utbetalt forrige helg, så denne lørdagen er potten bare på 700 000 kroner. Pausepotten er på cirka 280 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er lørdag klokken 1555.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Manchester City - Tottenham H

City har en overlegen ledelse i Premier League. De er elleve poeng foran byrival United . Offensivt holder de lyseblå verdensklasse. Spurs viser fin form på hjemmebane, men borte har de ikke vunnet siden 30. september. De har tapt tre av de fire siste bortekampene.

2. Chelsea - Southampton H

Chelsea reiste seg etter 0-1-tapet mot West Ham da de slo Huddersfield 3-1 tirsdag. Antonio Contes menn har vunnet de fire siste kampene. Sothampton har kun én seier på de åtte siste kampene. De fikk juling av Leicester i midtuken, og de får også bank av Chelsea.

3. Arsenal - Newcastle United H

Arsenal skuffet med å kun klare 0-0 mot West Ham i midtuken. Newcastle på sin side er inne i en blytung periode. De uten seier i de åtte siste kampene, hvorav syv er tapt. Onsdag tapte de 0-1 mot Everton, og de ligger nå kun ett poeng over nedrykksstreken.

4. Brighton - Burnley B(U)

Det virker som Brighton har møtt veggen. De er uten seier i de seks siste kampene, og har nå tre tap på rad. Burnley har hatt en fantastisk sesong. De ligger på sjetteplass med 31 poeng, og har vært et av ligaens beste bortelag. Burnley-suksessen fortsetter.

5. Watford - Huddersfield Town H

Watford opplever en formdupp. De har kun tatt ett poeng på de fire siste kampene, men er sterke på hjemmebane. Huddersfield har vært elendige på bortebane. De er uten seier i de syv siste bortekampene. Målforskjellen er 0-18(!). Watford er favoritter!

6. Stoke City - West Ham United U(HB)

Joe Hart ble vraket i West Ham-målet i helgen. Adrian fikk sjansen og tok den. Han har holdt nullen mot Chelsea (1-0) og Arsenal (0-0). Stoke har ikke tapt mot West Ham på de syv siste kampene, men fem av de seks siste innbyrdes oppgjørene har endt uavgjort.

7. Preston North End - Sheffield United H(U)

Etter en dårlig periode er Preston på gang igjen. De er ubeseiret i de fem siste kampene, og de står med to seire på rad før møtet med Sheffield United. Gjestene er i trøbbel. De har tapt tre av de fire siste kampene, og har falt ned til sjetteplass. Tett og jevn kamp.

8. Derby County - Aston Villa H(U)

Toppoppgjør. Det er kun ett poeng som skiller lagene. Derby innehar fjerdeplassen med 38 poeng. De har gått forbi Villa på tabellen etter to seire på rad. Villa spilte en svak kamp mot Millwall sist (0-0). Rutinerte spillere er på vei tilbake, og det kan løfte Aston Villa.

9. Bristol City - Nottingham H

Bristol City spilte med én mann mer i en omgang mot Sheffield United, men avgjorde kampen først på overtid. Bristol City har kun ett tap på de åtte siste kampene, hvorav seks er vunnet. Forest svinger i prestasjonene, og de har tapt de tre siste bortekampene.

10. Leeds United - Norwich City H

Leeds slo et svekket QPR 3-1 sist helg. De viser fremgang, og har kun tapt én av de siste fem kampene. Norwich slo Wednesday 3-1 sist. Det avsluttet en rekke på syv kamper uten seier. Kanarifuglene har tapt de tre siste bortekampene. Får det tøft på Elland Road.

11. Millwall - Middlesbrough U(B)

Millwall spilte en god kamp mot Villa, og de fikk med seg ett poeng fra Villa Park. De har mange fysisk sterke spillere i laget. Boro var opprykksfavoritt før sesongen, men har ikke levd opp til forventningene. De har tapt de to siste bortekampene. Bør ta poeng her!

12. Ipswich Town - Reading FC U(B)

Reading ledet 2-0 mot Cardiff, men kampen endte 2-2. Det var likevel London-lagets femte kamp på rad uten tap. Det virker som Reading er i siget, men bortekamp mot Ipswich er vanskelig. Traktorguttene er uten tap i de tre siste hjemmekampene. Garderer!