SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Det haster for Solskjær!

Trondheim  20170408.
Eliteserien fotball 2017:  Rosenborg - Molde (2-1). Moldes trener Ole Gunnar Solskjær i mix-zone etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal Stadion.
Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix

Trondheim 20170408. Eliteserien fotball 2017: Rosenborg - Molde (2-1). Moldes trener Ole Gunnar Solskjær i mix-zone etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal Stadion. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix Foto:

Av

Klarer Molde å snu den negative trenden borte mot Odd? Neppe, tror vi!

DEL

Full tilgang: H-avis+, eavis og Rix – 5 kr for 5 uker

SøndagskupongenDenne ukens søndagskupong består utelukkende av norske kamper. De er hentet fra eliteserien, 1. divisjon og 2. divisjon. Molde har tre strake tap, og er virkelig i trøbbel. Det haster med en snuoperasjon for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1755.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Odd – Molde H (B)

Odd har kun scoret ti mål på de ni første kampene, men de står likevel med 18 poeng! Står med fire strake seire etter at de fikk bank i Stavanger. Molde med fem kamper uten seier – tre strake tap! Det haster for Solskjær, og det er ikke utelukket at de kan få til noe her.

2. Sarpsborg 08 – Vålerenga H (U)

Etter tre kamper uten seier, var Sarpsborg tilbake på vinnersporet på Åråsen 16. mai. Vålerenga har fått litt skikke på forsvarsproblemene i det siste. To strake 1-0-seire. Borte har de tapt tre av fire kamper. Vi tror de får slite her, men poeng er ikke utelukket.

3. Kristiansund – Haugesund U

Kristiansund tar sine poeng på hjemmebane – kun ett av åtte poeng er hentet på bortebane. Har spilt jevnt med motstanderne i åtte av ni kamper. Bortelaget med tre strake kamper uten scoring. Erik Huseklepp og co. har bare tapt én av fire bortekamper.

4. Tromsø – Strømsgodset U (H)

Det er ikke helt lett å bli klok på Tromsø. Du vet aldri hva de leverer. Seier på selveste Lerkendal 16. mai. Strømsgodset har på sin side vært svært forutsigbare til nå, selv om det ble et overraskende hjemmetap 16. mai. Borte har det kun blitt ett poeng på fire kamper.

5. Aalesund – Sandefjord H

Aalesund har hatt en grei start på sesongen, og ødela Vikings 17. mai-feiring med 2-1-seier der nede. Sandefjord ble filleristet på Brann Stadion, men hadde en god kamprekke før dette. Taper oftere enn de tar poeng på bortebane. Vi tror mest på hjemmelaget.

6. Ranheim – Start H (BU)

Toppoppgjør i 1. divisjon. Ranheim er ubeseiret til nå, Start topper tabellen. I Trondheim har Ranheim vunnet fire av fire. Start har vunnet seks av åtte kamper til nå, og er i rute til å rykke opp igjen på direkten. Denne kampen er derimot helt åpen. Vi helgarderer. 

7. Florø – Bodø/Glimt B (U)

Det er fotballfeber i byen, og Florø har startet sesongen brukbar. Etter seier i Fredrikstad, har det blitt to strake tap. Tapte knepent i Bergen 16. mai. Har spilt uavgjort tre av fire hjemmekamper. Glimt er a-poeng med Start på topp. Glimt favoritt, men U-faren er der.

8. Jerv–Åsane U

Arne Sandstø og Jerv har fått en forferdelig start på sesongen, med fem poeng på åtte kamper. Ennå ikke vunnet. Fire strake uavgjortkamper nå, så det er ikke helt god natt. Åsane med to strake seire, og tre kamper uten tap. Tradisjonelt svake på bortebane.

9. Levanger–Fredrikstad U

FFK med fire poeng og null seire. Det blir en ny tung sesong i plankebyen. Levanger er ubeseiret på bortebane, men har vært overraskende svake på hjemme med kun to poeng på fire kamper. Nå får de besøk av aristokrater med svært høye skuldre. Vi tror på en ny U.

10. Arendal–Elverum B (H)

De to nyopprykkede lagene vaker over streken med sine syv poeng til nå. Knut Tørums lag kommer rett fra en svært oppløftende 3-2-seier borte mot Kongsvinger. Elverum vant også 16. mai, og står med fire kamper uten tap. Svært åpen kamp.

11. Ullensaker/Kisa–Tromsdalen H

Fire strake seire har blitt avløst av tre strake tap for Ull/Kisa. Tromsdalen er helt klart best hjemme, men har faktisk tatt poeng i to av tre bortekamper. Der går opp og ned med Ull/Kisa, men vi tror det er på tide med en ny opptur på Jessheim.

12. Vidar–Bryne H

2. divisjon avdeling 2. Nardo har stukket fra i toppen med fem av fem seire. Bryne har avgitt fire poeng, Vidar seks. Bryne tar turen til Stavanger fra Jæren, og er i realiteten det eneste laget av disse to som har ambisjoner om opprykk. Da bør Vidars slås.