SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I kveld kan Hareide bli folkehelt i Danmark

Vi stoler på Åge Hareide (midten) o Danmark i kveldens kamp mot Irland.

Vi stoler på Åge Hareide (midten) o Danmark i kveldens kamp mot Irland. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Åge Hareides & Co. skal til Russland.

DEL

OddstipsSpillsenteret fikk en god start på oddsuken. Vi traff på singeltipset på Mexico som ga fine 2,35 i odds. Innsatsen var 100 kroner, og vi satt dermed igjen med en pen slump penger.

Norsk Tipping byr på et variert oddsprogram tirsdag, men det utvilsomme høydepunktet er returoppgjøret i VM-playoffen mellom Irland og Danmark som spilles i Dublin. Det er også full runde i eliteserien i ishockey, i tillegg er det FA-cupkamper fra England og privatlandskamper som krydrer oddsprogrammet.

Tirsdagens singeltips: Vi forsøker å doble pengene i Afrika

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Irland - Danmark B

VM-playoff. Kamp 2 av 2. Den første kampen i Parken endte 0-0. Det virket som irene fikk det resultatet de kom for. Nå skal de forsøke å avgjøre på hjemmebane i Dublin.

Irland har hjemmebanefordelen, men de vet også hvor skadelig et bortemål kan være tirsdag. Det gjør at irene ikke kan gå for offensivt til verks.

Irene har nå vunnet tre, spilt tre kamper uavgjort og tapt én på de syv siste kampene. De får det tøft tirsdag. Åge Hareides Danmark er ubeseiret i de ti siste kampene. De har i denne perioden vunnet 4-0 hjemme mot Polen og 1-0 borte mot Montenegro, i tillegg har de spilt uavgjort mot Tyskland og Tsjekkia. Det er imponerende resultater.

På bortebane har de tapt fire av de siste ni kampene, men de er ubeseiret i de siste fem. Motstanden har imidlertid vært av varierende kvalitet.

Hjemmeformen til Irland har ikke vært noe å skryte av. De har fire seire, to uavgjorte og to tap på de åtte siste hjemmekampene siden EM. De har tapt hjemme mot Island og Serbia.

Danskene har en vanskelig jobb foran seg. Martin O’Neill sitt mannskap er godt organisert defensivt, og de vil slåss for en plass i VM. Måten irene spiller på gjør at det sjelden blir mange scoringer i kampene de er involvert i.

Fire av de siste syv kampene til Irland har hatt færre enn to mål, og etter kampen i København å dømme ligger det ikke an til en målrik affære i Dublin.

Sjekk tirsdagens singeltips:

Vi forsøker å doble pengene i Afrika 

Selv om Danmark slet med å spille seg frem til store sjanser i hjemmekampen, så tror jeg de vil få litt mer rom på bortebane. Irene vet at de ikke kan parkere bussen når de spiller foran egne fans, og det antakeligvis gi danskene noen overgangsmuligheter. De har også uforutsigbare Christian Eriksen. Tottenham-spilleren er en matchvinnertype. Han kan enten være mannen som er nest sist på ballen eller scorer selv.

David Meyler var suspendert i den første kampen, men han er tilbake til kampen i Dublin. Det kommer godt med fordi irene har en lang skadeliste. James McCarthy, Richard Keogh, Sean Maguire, David McGoldrick og Jonny Hayes er alle ute med skader.  James McClean og Jeff Hendrick vil være nøkkelspillerne offensivt for laget fra den grønneøyen.

Andrea Cornelius, Christian Eriksen og Nicolai Jorgensen var de største offensive truslene mot Irland i den første kampen, og de vil nok også være det tirsdag.

Jeg ser at veldig mange forståsegpåere mener at denne kampen ender uavgjort, men jeg er ikke så sikker på det. Jeg tror danskene kan ta en knapp seier, 2,60 i odds på Åge Hareides menn er ok, og jeg svir av en 100-lapp. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 14. november:

Irland - Danmark 2,70 - 2,80 - 2,60 B

Total odds: 2,60