SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Monaco spilles til flott odds

Vår oddstipper stoler på Monaco i onsdagens hjemmekamp mot Dortmund.

Vår oddstipper stoler på Monaco i onsdagens hjemmekamp mot Dortmund. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Monaco har et fantastisk offensivt lag.

DEL

OddstipsDessverre bommet vi på begge tirsdagens tips. Det gjør at vi har fått en elendig start på oddsuken, men etter to minusdager på rad håper vi det snur onsdag.

Det er et magert utvalg på onsdagens oddsprogram, men det er flere interessante kamper. I Mesterligaens spilles det to spennende kvartfinaler: Monaco – Dortmund og Barcelona – Juventus. I tillegg er det sluttspillkamper i håndball, og natt til torsdag ruller NHL-sluttspillet videre.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Monaco – Borussia Dortmund H

Mesterligaen, kvartfinale. Kamp 2 av 2. Borussia Dortmund tapte knepent 2–3 mot Monaco på hjemmebane i forrige uke, etter å ha lagt under 0–2 etter de første 45 minuttene.

Det var et Dortmund-lag som var rystet etter eksplosjonene ved spillerbussen dagen før, og tyskerne ville helst ikke spilt kampen så raskt etter angrepet.

Dortmund har spilt god angrepsfotball de siste ukene. De har scoret 13 mål på de siste syv kampene. Aubameyng har vært den toneangivende spilleren offensivt hos tyskerne, men også Schurrle, Dembele, Castro og Pulisic har bidratt og scoret mål fra midtbanen.

Problemet til Dortmund har vært å holde tett bakover. De har nå sluppet inn ti mål på de siste åtte kampene. De siste tre kampene til Dortmund har inneholdt totalt 14 mål. De har scoret seks av dem selv.

Dortmund har ingenting å tape i denne kampen. De ligger allerede under 2–3 etter den første kampen og Monaco har skaffet seg tre viktige bortemål. Det gjør at de må kjøre på fra start i håp om å få en tidlig scoring, men det kan samtidig åpne opp for kontringer til Monaco.

Tyskerne mangler Rode, Schurrle og Bartra som ble skadet av glassbiter fra vinduene i spillerbussen under angrepet. Også Gotze er ute.

Laget fra det vesle fyrstedømmet ved Middelhavet er i kjempeform. Monaco har vunnet ti av de siste elleve kampene, det eneste tapet kom i Coupe de la Ligue-finalen mot PSG.

Monaco scorer mange mål. I åttendedelsfinalen tapte de 3–5 borte mot Manchester City, men vant 3–1 på hjemmebane. De gikk dermed videre på bortemålsregelen.

I forrige uke viste de fantastisk kontringsspill på Signal Idun Park i Dortmund. Mbappe scoret to ganger da monegaskerne vant 3–2.

Monaco har et solid lag offensivt. I tillegg til Mbappe har Monaco Falcao, Germain, Lemar, Bernardo og Moutinho som alle har vist at de kan score mål. 

Det ligger an til en interessant kamp onsdag. I likhet med Dortmund har heller ikke Monaco for vane å holde nullen. De har sluppet inn mål i elleve av de siste 13 kampene, og jeg tviler på at de klarer å holde tett i denne kampen.

Boschilia, Carillo og Nguinda er alle ute med skader onsdag, mens Fabinho er suspendert.

Bookmakerne mener at Dortmund er favoritter i denne kampen. Det gjør også Norsk Tipping, men jeg er ikke enig med dem. Monaco er i god form, de scorer mange mål og har etter min mening en bedre trener enn Dortmund.

Dortmunds borteform har heller ikke vært særlig mye å skryte av. De har kun vunnet to av de siste bortekampene uansett turnering.

Monaco er ubeseiret i de seks siste kampene hjemme i Europa. De har fem seire og én uavgjort, mens Dortmund har ikke vunnet i de to siste bortekampene i Mesterligaen. Jeg tror på Monaco i denne kampen til 2,55 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 19. april:

Monaco–Borussia Dortmund 2,55–3,45–2,30 H

Total odds: 2,55