SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Salzburg gir aldri opp

Salzburg-spillerne jubler etter seieren mot Club Brugge. I kveld skal de forsøke å slå Napoli. (AP Photo/Kerstin Joensson)

Salzburg-spillerne jubler etter seieren mot Club Brugge. I kveld skal de forsøke å slå Napoli. (AP Photo/Kerstin Joensson) Foto:

Av

Salzburg har 0-3 å hente opp mot Napoli i kveld. Det østerrikske mesterlaget kommer til å gi alt.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagensmeny:

Oddssingel Europa League: Salzburg gir aldri opp

Oddssingel Europa League: Frankfurt kan overraske i Italia

VM skiskyting: Sverige snyter Norge for gullet

Vikinglotto: Vant 221 millioner i Vikinglotto

Joker: Stakk av med 1,3 millioner i Joker

Torsdagens langoddsprogram byr på samtlige åtte returkamper i åttedelsfinalene i Europa League. I tillegg er det siste serierunde av grunnserien i Eliteserien i ishockey i Sverige. Raw Air fortsetter med renn både for kvinner og menn i Granåsen, mens det er verdenscupavslutning i Super-G både for kvinner og menn i Andorra. I Østersund er klart for single mixed stafett. Natt til fredag spilles det ti kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 513 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

FC Salzburg - Napoli pause/fulltid dobbel H/H - 3,50 (spillestopp kl 18.50)

Klikk her for å levere dette spillet

Det endte altså med 3-0 seier til Napoli forrige torsdag, men de seierssifrene var nok i overkant for hjemmelaget.

FC Salzburg snudde 1-2 fra bortemøtet mot Club Brügge til 4-0 seier hjemmei 16-delsfinalen og fjorårssesongens semifinalist er ingen walkover for Napoli tross den klare ledelsen fra første møte. Gikk riktignok på sesongens første serietap for snaue tre uker siden, da det ble 0-2 borte for Rapid Wien, men spilte da mer eller mindre hele andre omgang med ti mann. Slo tilbake med 3-0 hjemme mot Wolfsberger forrige helg og "nøyde" seg med 0-0 hjemme mot Sturm Graz søndag (hadde nok denne returkampen i tankene da). Står med 16-4-1 totalt og 52 poeng og har ni poeng ned til LASK Linz på 2. plass. Bunnsolide 9-2-0 på hjemmebane. Midtbanespilleren Xaver Schlager må sone karantene for gule kort i kveld. Det er samtidig det eneste fraværet for hjemmelaget.

Napoli var effektive i hjemmemøtet, og har heller ikke vist sin beste form i Serie A i det siste. Skuffende 1-1 borte mot Sassuolo i helgen og Napoli har kun en seier på sine fem siste seriekamper i Italia. Ligger på 2. plass med 57 poeng, men har ikke mer enn seks poeng ned til AC Milan på 3. plass nå. 7-3-3 totalt på bortebane. Forsvarsspillerne Kalidou Koulibay og Nikola Maksimovic pådro seg begge gule kort sist torsdag og må sone karantene i kveld. Forsvarskollega Raul Albiol er fortsatt ute med skade.

FC Salzburg tok seg til semifinale i fjorårets Europa League. Slo da ut Borussia Dortmund i kvartfinalen. Tapte så 0-2 borte mot Marseille i den første semifinalen, men vant hjemmekampen med 2-0. Finaleplassen røk etter ekstraomganger. 0-3 er et tøft utgangspunkt, men Napoli har sentrale fravær i forsvaret og viser heller ikke sin beste form for tiden. Vi hever listen og spiller pause/fulltiddobbelen H/H til spreke 3,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet