SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Sprek fredagsdobbel til fem ganger innsatsen

Lille-spillerne feirer 2-1-seieren mot Nantes på Metropole stadium i Villeneuve d'Ascq.  (AP Photo/Michel Spingler)

Lille-spillerne feirer 2-1-seieren mot Nantes på Metropole stadium i Villeneuve d'Ascq. (AP Photo/Michel Spingler) Foto:

Av

Lille-suksessen fortsetter.

DEL

OddstipsFredagens langoddsprogram er slett ikke verst. I Championship er det klart for hett derby i Sheffield mellom Wednesday og United. Det er også som vanlig kamper i både La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, skotsk Premier League og dansk superliga. I tillegg til full serierunde i Ligue 2 i Frankrike. Det spilles også en kamp i Eliteserien i håndball for menn her hjemme og det spilles to kamper i 2. Bundesliga.

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstipssingel La Liga: Levante til og med bedre enn Barcelona

V65 ØrebroHerlig V65-lunsj med sjokk på menyen

V64 UmåkerV64-kveld med flotte kaldblodshester

V75 Eskilstuna lørdag: Tidenes jackpot med 76,3 mill SEK ekstra

V75 Eskilstuna lørdag: Så enkelt spiller du om 110 millioner

Fredag kan du stikke av med 855 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

SC Paderborn – Holstein Kiel 1,95 – 3,25 – 2,95 B (spillestopp kl. 1825)

SC Paderborn er et brukbart lag i 2. Bundesliga, men laget står nå uten seier i de tre siste kampene. Etter å ha spilt uavgjort mot Union Berlin og SC Sandhausen, skuffet de stort i helgen da de gikk på et 0-2-tap mot bunnlaget Duisburg.

Selv om Paderborn har vært svake de siste ukene, så er de et bra hjemmelag i 2. Bundesliga. Laget er ubeseiret i sine seks hjemmekamper denne sesongen. Samtidig har fire av de seks kampene endt uavgjort. Blant annet de to siste kampene mot Union Berlin (0–0) og Sandhausen (3-3).

Holstein Kiel har i likhet med Paderborn fire seire, fem uavgjorte og tre tap på sine tolv første kamper.

De har ikke levd opp til sine egne forventninger denne sesongen. Kiel, som spilte opprykkskvalik sist sesong og var nær ved å rykke opp til 1. Bundesliga, ligger nede på en skuffende ellevteplass så langt, syv poeng bak serieleder Hamburg.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Kiel svinger i prestasjonene, og de klarer sjelden å spille to gode kamper på rad. De har vist fremgang de siste ukene, og er ubeseiret i de tre siste kampene. Likevel var forrige helgs 2-2-kamp mot tabelljumbo Ingolstad et tilbakeslag. De var nær ved å tape den kampen etter å ha havnet under 0–2.

På bortebane har de slitt denne sesongen. De hadde tre bortetap på rad før de slo opprykksjagende St. Pauli i sin forrige bortematch. Det er et sterkt resultat, og det viser muligens at Kiel er på gang nå. Kiel skal ha størst kapasitet av disse to lagene, og de har gode opplevelser mot Paderborn fra tidligere.

Sist gang disse to lagene møttes var 3. Liga i 2016-2017-sesongen. Den gangen vant Holstein Kiel begge kampene. De vant 3–1 borte og 2–1 på hjemmebane. Jeg tror Kiel tar en ny seier fredag. Oddsen på borteseier er 2,95. Denne bruker jeg i en dobbel sammen med Lille.

Fredag kan du stikke av med 855 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Lille – Racing Strasbourg 1,72 – 3,30 – 4,20 H (spillestopp kl. 2040)

Lille har sjansen til å ta tilbake annenplassen på tabellen etter helgens tap i Paris mot PSG, så de er desperate etter en seier på hjemmebane mot Strasbourg.

Det var ikke mange som hadde spådd før sesongen at forrige helgs match mellom PSG og Lille skulle være et toppoppgjør. Kanskje ikke så rart siden Lille havnet helt nede på 17.-plass sist sesong, kun ett fattig poeng over nedrykksstreken. Men de har virkelig løftet seg etter at Christoph Galtier tok over som trener.

Den tidligere St. Etienne-treneren har gjort Lille til et vinnerlag. De har vunnet åtte av tolv kamper denne sesongen. De har vunnet mot lag som Marseille, Rennes og St. Etienne. Nå er de i posisjon til å skaffe seg en topp-plassering denne sesongen.

Lille hadde muligheten til å tette gapet opp til serieleder PSG til fem poeng, men de klarte det ikke etter å ha tapt 1–2. Det er det nærmeste noe fransk lag har vært å ta poeng fra PSG denne sesongen.

Gjestene holdt lenge stand mot PSG sitt stjernegalleri, og det tok Kylian Mbappé over en time før han scoret det første målet på Parc des Princes og Neymar økte til 2–0 kort tid etter. Nicolas Pepe scoret på et sent straffespark, men de klarte å få flere mål.

1-2-tapet var likevel en stor seier for Lille, med tanke på hvilken tilstand laget var i sist sesong og de skal ha gode muligheter til å komme tilbake på vinnersporet i hjemmekampen mot Strasbourg.

Strasbourg har vist super form de siste ukene. Laget er ubeseiret i de seks siste kampene. De ligger i øyeblikket på syvendeplass etter tolv kamper, og Thierry Laurey sine menn har gjort alle forhåndsspådomme til skamme.

I likhet med Lille hadde også Strasbourg en svak sesong sist, men de har fått en bedre start i sin andre sesong i Ligue 1.

Nuno Da Costa og Lebo Mothiba har vært viktige offensive brikker for dem, og de har allerede scoret ti mål til sammen.

Forrige ukes uavgjortkamp mot Toulouse var en liten nedtur for Strasbourg, og jeg tror de er sugne på å revansjere seg i denne kampen. Men det blir ikke lett. Lille trenger en seier etter to tap på rad – i ligaen og cupen.

Lille vunnet de åtte siste kampene hjemme på Stade Pierre-Mauroy. De har gjort hjemmebanen til et fort. De har blant annet slått Marseille og Caen uten å slippe inn mål.

Fares Bahlouli er eneste spilleren som er ute hos Lille. Strasbourg mangler Anthony Goncalves, Ludovic Ajorque, Idriss Saadi og Abdallah Ndour.

Strasbourg er ubeseiret siden september, men formpilen har pekt nedover de siste par ukene. De har tapt poeng i de to siste kampene mot Toulouse og Guingamp. Begge kampene har endt 1–1. Nå tror jeg de taper.

Strasbourg har riktignok vunnet tre av de siste fire kampene mot Lille, men Lille jakter annenplassen i Ligue 1, og jeg tror de klarer å ta tre poeng i denne matchen. Oddsen er finfine 1,72.

Fredagens dobbelttips blir Holstein Kiel + Lille. Denne kombinasjonen gir deg flotte 5,07 i odds. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å levere dette spillet