(Bergensavisen)

Det er en interessant søndagskupong, hvor flere storklubber er i aksjon. I Premier League spiller Manchester United på bortebane mot West Brom og Liverpool drar til Sør-England for å møte Bournemouth. I Frankrike barker storlageneLyon og Marseille sammen, mens Juventus er avhengig av å vinne borte mot Bologna for å holde følge med Napoli i toppen av Serie A.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er søndag klokken 1455.

Fredagens dobbelttips: 5,34 i odds på en frekk fredagsdobbel

Lørdagskupongen: City får sin revansje

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. West Bromwich – Manchester United B

West Brom er i trøbbel. De ligger på 17.-plass, men kun målforskjellen skiller dem fra Crystal Palace som er under nedrykksstreken. United har vunnet syv av de siste ti bortekampene mot WBA, og bør ha gode muligheter til å vinne mot et lag i elendig form.

2. Bournemouth – Liverpool B(U)

Bournemouth er uten seier i de fem siste kampene, og de har bare én seier på de fem siste hjemmekampene. Liverpool på sin side skuffet onsdag, da de ikke klarte å score mot et svakt West Brom-lag hjemme på Anfield. De tapte 3–4 sist de besøkte Vitality Stadium.

3. Celta Vigo – Villarreal H(UB)

Villarreal viste superform i oktober, men november har vært deprimerende for the Yellow Submarine. De har tre tap på rad før bortekampen i Vigo. Celtaer ikke lett å bli kloke på. De svinger i prestasjonene, men har vunnet de to siste hjemmekampene. Helgardering!

4. Las Palmas – Espanyol U(H)

Las Palmas overlevde sist sesong i La Liga takket være en sterk hjemmestatistikk, men de har ikke innfridd på Gran Canaria denne sesongen. De ligger på bunn med kun ti poeng. Espanyol har ikke vunnet på syv bortekamper i høst, og de har aldri vunnet i Las Palmas.

5. Hannover 96 – Bayer 04 Leverkusen B

Leverkusen er i kjempeform. De har ikke tapt på de elleve siste kampene, og nå er de kun to poeng bak Scahlke 04 som innehar annenplassen. Hannover fikk en flying start på sesongen, men nå har de krasjlandet. De har tapt fire av de seks siste kampene. Solid B!

6. RB Leipzig – Hertha Berlin H(U)

Leipzig står uten seier i de fire siste kampene, men hjemme har de ennå ikke tapt i Bundesliga denne sesongen. Hertha kan bli en hard nøtt for dem. Hovedstadslaget har vært bedre borte enn hjemme denne sesongen. De er ubeseiret i de fire siste bortekampene.

7. Nice – Bordeaux H

Nice var den store positive overraskelsen i Ligue 1 sist sesong, men de har ikke klart å følge opp denne sesongen. De er helt nede på åttendeplass, men det er tegn til bedring. De har vunnet de tre siste ligakampene. Bordeaux har bare vunnet én av de siste ti kampene.

8. Lyon – Marseille H(U)

Toppoppgjør. Begge stilte med reservepregede lag og røk ut av ligacupen onsdag. Lyon har kun tapt én av de siste elleve ligakampene, men de får en tøff oppgave når ligaens nest beste bortelag kommer på besøk. Lyon har vunnet tre av de fire siste ligakampene.

9. Bologna – Juventus B

Serie A er jevnere enn på lenge, og Juventus ligger på tredjeplass, to poeng bak Inter. De har ikke råd til å tape poeng i denne kampen om de skal henge med i toppen. Det skal være grei skuring. Bologna har kun vunnet én av de siste 33 kampene mot Juventus.

10. Fiorentina – Genoa H

Fiorentina har aldri tapt hjemme mot Genoa, men tre av de fire siste kampene i Firenze har endt uavgjort. Genoa ligger på 16.-plass, kun to poeng foran SPAL som er under nedrykksstreken. De har imidlertid ikke vært bedre borte enn hjemme denne sesongen.

11. Benevento Calcio – Spal 2013 U(B)

Benevento har kun tatt ett poeng på 16 kamper etter opprykket til Serie A, og mye tyder på at de går rett ned igjen. Spal har også slitt etter opprykket og ligger på nedrykksplass med elleve poeng. De har kun tatt to av elleve poeng på bortebane. Vanskelig kamp!

12. Atalanta–Lazio B

Atalanta er sterke i Bergamo, hvor de bare har tapt én av åtte kamper i Serie A i høst. Men de får en vanskelig jobb når Lazio kommer på besøk. Roma-laget har en imponerende bortestatistikk. De har vunnet syv av åtte bortekamper. Stoler på hovedstadslaget.