ANLEGG: Det jobbes hardt på tomta ved siden av ishallen i Haugesund Idrettspark. Der er «Kuleisen», Haugesunds nye pistol- og curlinghall, i ferd med å ta form.

– Det er boret 200 meter ned i grunnen i forbindelse med energi og varme til bygget. Noen av betongarbeidene er startet. Det er byggemøter hver 14 dag og prosessen går sin gang, skriver leder for hallen, Kjell Olav Nuntun, i en epost.

Snart vil alle kunne få se hvordan sluttresultatet blir.

– Like over påske vil det komme et banner på 30x40 meter rundt byggeplassen som vil vise bygget når det står ferdig i nær 3D-effekt, skriver Nuntun.

 

I tillegg til selve arealene til curling og pistolskyting, vil hallen også ha kafé, undervisning-/selskapslokaler, skjermer som viser aktiviteten i hallen med mer.

– Vi er også i dialog med Haugaland Kraft med tanke på strøm og for å sikre besøkende byens beste gratis internett, skriver Nuntun.

 

Det jobbes også med å få nye samarbeidspartnere.

– Vi har en rekke muligheter å tilby for dem som ønsker å bli frontet gjennom vårt bygg. Dessuten ønsker vi samarbeid med andre, blant annet bedriftsidretten, HTG med flere, skriver hallsjefen.

Den nye flerbrukshallen er budsjettert til å koste 45 millioner kroner og vil være over to etasjer. Alt skal etter planen stå ferdig mot slutten av året.