Overskudd for mange lokale idrettslag

DAGLIG LEDER: Håkon Melkevik i Djerv 1919.

DAGLIG LEDER: Håkon Melkevik i Djerv 1919. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Både Djerv 1919, Vard, Avaldsnes og Nord har presentert overskudd på sine årsmøter.

DEL

IDRETT: Mange av de lokale idrettslagene har årsmøte i denne perioden. Flere av klubbene som allerede har hatt årsmøte kunne presentere solide overskudd.

På Djerv 1919 sitt årsmøte mandag la klubben fram et resultatregnskap som viser et overskudd på 157.345 kroner, ifølge et innlegg på Djerv 1919s Facebook side.

Styreleder Jarle Sørhaug la også fram et forslag fra styret om nytt kunstgress på Djervbanen som fikk sin tilslutning fra et enstemmig årsmøte. Banen som nå er 13 år gammel begynner å vise slitasjetegn etter hard bruk.

TAKKET AV: Jarle Sørhaug gir seg som styreleder i Djerv 1919 og fortsetter som varamann. Kurt Eskevik overtar.

TAKKET AV: Jarle Sørhaug gir seg som styreleder i Djerv 1919 og fortsetter som varamann. Kurt Eskevik overtar. Foto:

Jarle Sørhaug takker av som styreleder etter et år og Kurt Eskevik tar over som ny styreleder for klubben. Eskevik har vært med i klubben de siste fem årene som trener/lagleder. Jarle Sørhaug fortsetter i styret som varamann.

Karl Erik Johansen fortsetter som nestleder og styremedlemmene Hilde Ulriksen, Svein Lodden, Bodhild Bang og Kjell Bjelland fortsetter også i sine verv. Erik Skogland forlater styret og nytt styremedlem er Øyvind Gard.

Stor framgang for Vard, og to nye år for Avaldsnes leder

Vard har slik Haugesunds Avis skrev fredag snudd den økonomiske trenden og presenterte på mandagens årsmøtet overskuddet på 369.000 kroner. Styret for 2018 vil bestå av Kjartan Øvstedal, Håkon Vevang, Tiina Vormestrand, Petter Nistad og Unni Hilt. John Reidar Johansen og Siv Kristin Olsen er varamedlemmer.

Kjartan Øvstedal ble også kåret til Årets Vardgutt 2017 og fikk sitt synlige bevis på dette på årsmøtet.

ÅRETS VARDGUTT: Kjartan Øvstedal.

ÅRETS VARDGUTT: Kjartan Øvstedal. Foto:

På tirsdagens årsmøte i Avaldsnes IL ble Helge Gaard gjenvalgt som leder for klubben for det ellevte året på rad, noe som betyr at han får to nye år som klubbleder fram til 2020. Ifølge Avaldsnes IL sin nettside gikk klubben i overskudd på 1,2 millioner kroner i driftsåret 2017. Det betyr at Avaldsnes i fjor klarte å snu en negativ økonomisk trend til et stort overskudd.

GJENVALGT: Helge Gaard ble gjenvalgt som leder i Avaldsnes IL for ellevte år på rad.

GJENVALGT: Helge Gaard ble gjenvalgt som leder i Avaldsnes IL for ellevte år på rad. Foto:

SK Nord med overskudd

Tirsdag 27. februar hadde SK Nord årsmøte. Ifølge klubbens nettside takket Knut Arne Ihle av etter sju år i styret hvorav de siste fem som formann. Jan Thore Lippestad rykker opp fra nestformann til formann i 2018.

Regnskapet til SK Nord viser en omsetning på rekordhøye 5.480.133 kroner med et overskudd etter avskrivninger på 39.134 kroner. Budsjett for 2018 viser inntekter på 5.270.252 kroner med overskudd før avskrivninger på 194.657 kroner.

Haugar og Kopervik IL har årsmøte mandag 12. mars.

Artikkeltags