Espen Eskås dømmer cupfinalen

Dommer Espen Eskås i aksjon.

Dommer Espen Eskås i aksjon. Foto:

DEL

FOTBALL: – Det er utrolig moro å bli oppnevnt til å dømme cupfinalen 2019. Etter en lang sesong med flere høydepunkter, er det helt fantastisk å få krone sesongen med denne oppnevnelsen. Dette har vært et mål og en drøm å strekke seg etter i lang tid. Cupfinalen er den største kampen i Norge. Det blir fantastiske rammer med et fullsatt Ullevaal. Hele teamet gleder seg masse til kampen, sier Espen Eskås til fotball.no.

Eskås har dømt 77 eliteseriekamper siden debuten i 2015. Han har vært FIFA-dommer siden 2017, og i år har han blant annet dømt finalen i U17-EM og hatt oppdrag i både EM-kvalifiseringen og Europa League.

– Espen har de siste årene hatt en meget god utvikling som fotballdommer. Vi er inne i et generasjonsskifte blant de internasjonale dommerne våre, og har satt i gang prosjekt «Toppdommer 2019-2022», NORCORE#6, med mål om å få kandidater opp på øverste nivå i UEFA, både på kvinne- og herresiden. Dommerne våre har levert mange gode prestasjoner gjennom sesongen, og Espen har gått i front gjennom sine flotte oppnevnelser og gitt prosjektet en flying start, sier Jan Petter Randen, fagansvarlig NORCORE#6.

Dette er dommerteamet i cupfinalen:

Dommer: Espen Eskås (Bækkelagets SK)

Assistentdommer: Anders Olav Dale (Nordre Holsnøy IL)

Assistentdommer: Runar Langseth (Kolstad Fotball)

4. dommer: Rohit Saggi (Drafn SBK)

5. dommer: Ole Andreas Haukåsen (Ridabu IL)

Veileder: Arnor Dingen

Artikkeltags