Gå til sidens hovedinnhold

FKH enig med Rosenborg

Artikkelen er over 5 år gammel

FKH skal være enig med Rosenborg om en overgang for Christian Gytkjær.

HAUGESUND/TRONDHEIM: Christian Gytkjær er av både VG og adressa.no pekt ut som erstatter hvis Alexander Søderlund blir solgt fra Rosenborg.

Etter det Haugesunds Avis har grunn til å tro er FKH nå enig med Rosenborg om en overgangssum for sin danske toppscorer. Det betyr også at Rosenborg har fått tillatelse til å forhandle med Gytkjær om sin personlige kontrakt.

Daglig leder i FKH Eirik Opedal ønsker ikke å kommentere saken.

Haugesunds Avis har også blitt fortalt at Gytkjær allerede tirsdag har vært i Trondheim for å snakke med Rosenborg.

- Jeg har ikke noen kommentar til dette dessverre. God jul :), skriver Gytkjær i en tekstmelding til Haugesunds Avis.

Ifølge Gytkjærs agent Michael Johansen kommer det ikke til å skje noe med Gytkjær på denne siden av nyttår.

- Nei, det tror jeg ikke, hevder Johansen.

Venter på Søderlund?

Trolig går ikke en eventuell overgang gjennom før Alexander Søderlunds framtid er avklart. Det siste der er at Søderlund nå er i tenkeboksen angående tilbudet fra St. Etienne.

Rosenborg viste interesse for Gytkjær allerede sist sommer da Alexander Søderlund var koblet til klubber i Russland og Kina. Men da valgte Rosenborg å beholde toppscoreren sin.

Molde var også svært interessert i Gytkjær i sommer og FKH var enig med klubben om en overgang med en totalramme på rundt seks millioner kroner. Men da strandet overgangen på Gytkjærs personlige betingelser.

Det er ikke kjent hva en mulig overgangssum vil ligge på nå, men det er grunn til å tro at FKH må belage seg på mindre enn seks millioner. Gytkjærs markedsverdi har trolig sunket siden sist sommer, både på grunn av prestasjoner og fordi han nå bare har ett år igjen av kontrakten med FKH.

Les også: Gytkjær ønsker å forlate FKH i vinter

Kommentarer til denne saken