«Palle» og Kallevåg tilbake fra start

Haugesunds Torbjørn Kallevåg (t.v) i duell med Tromsøs Onni Valakari i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Tromsø på Haugesund stadion.

Haugesunds Torbjørn Kallevåg (t.v) i duell med Tromsøs Onni Valakari i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Tromsø på Haugesund stadion. Foto:

Av

FKH gjør et par endringer fra laget som slo Clifonville i Belfast på torsdag.

DEL

FOTBALL: Fredrik Pallesen Knudsen og Thore Pedersen er tilbake i forsvarsfireren, mens Niklas Sandberg skyves frem på kant og Martin Samuelsen ut på benken.

FØLG KAMPEN LIVE HER FRA KL. 18.00

Det meste tyder på at Jostein Grindhaug velger å fortsette med 4-3-3-formasjonen han testet med hell etter hjemmeskrellen mot Vålerenga for to uker siden. 

Her er Jostein Grindhaugs utvalgte: Helge Sandvik – Mikkel Desler, Fredrik Pallesen Knudsen, Benjamin Tidemann Hansen, Thore Pedersen – Sondre Tronstad, Christian Grindheim, Bruno Leite – Torbjørn Kallevåg, Ibrahima Kone, Niklas Sandberg.

22. april. Det er er lenge siden det. Så lenge er det siden FKH vant en seriekamp hjemme på Haugesund stadion. Etter 3-0-seieren over Stabæk har det blitt tap mot Molde, uavgjort mot Bodø/Glimt, Kristiansund og Brann og tap mot Vålerenga. 7 poeng på 7 hjemmekamper er et stykke unna den poengfangsten på hjemmebane som har kjennetegnet FKH i mange av sesongene fra 2010 og frem til i dag.

Artikkeltags