Grindhaug ferdig i FKH - Dempsey overtar

  Mark Dempsey tar over som hovedtrener for FKH etter sesongslutt. Jostein Grindhaug går inn som "leder A-lag"

  Artikkelen er over 4 år gammel

  Jostein Grindhaug gir seg som FKH-trener etter sesongen. Assistent Mark Mark Dempsey overtar.

  DEL

  HAUGESUND: Trenerteamet ble informert mandag, mens spillerne fikk beskjed på et møte tirsdag morgen. Tirsdag 10.55 gikk FKH ut med pressemeldingen som bekreftet nyheten.

  LES OGSÅ: Her er den nye FKH-treneren

  Kontrakten til Grindhaug går ut etter sesongen og det har vært spekulasjoner om framtidens hans i flere måneder. Allerede i juni innrømmet åkrabuen at han vurderte å gi seg som trener etter sesongen og håpet da på en avgjørelse i løpet av sommeren.

  I forbindelse med Asbjørn Helgelands avgang i slutten av juli lovet Grindhaug en avklaring på framtiden i begynnelsen av september, men den lot vente på seg.

  Blir "leder A-lag"

  Han innrømmet likevel at det var aktuelt med en ny rolle i FKH-systemet. Grindhaug får nå tittelen "leder A-lag" og skal ifølge pressemeldingen ha spillerlogistikk, spillerrekruttering og scouting som sine fremste arbeidsoppgaver.

  "FK Haugesund er svært glade for å ha løst den sportslige kabalen, som vi føler oss trygge på over tid skal løfte oss mot nye sportslige høyder. Med kapasiteter som Mark Dempsey og Jostein Grindhaug i roller som de er veldig motiverte for å ta på seg, samt videreutvikle, ser vi med positivitet på fremtiden. Vi får nå styrket oss på spillerlogistikk, hvor Jostein Grindhaug vil være den som tar særlig ansvar for ”scouting", skriver FKH i pressemeldingen.

  Ny-treneren

  Det er altså Mark Dempsey som får æren av å hoppe etter Grindhaug som hovedtrener i FKH. Dempsey har vært Grindhaugs assistenttrener det siste året og rykker nå opp i sjefsstolen.

  Dempsey er fra før tiden i Haugesund mest kjent som Ole Gunnar Solskjærs assistentrener i Molde og Cardiff. FKH-jobben blir engelskmannens første hovedtrenerjobb.

  Dempsey innrømmet i et VG-intervju i mai at han hadde ambisjoner om en hovedtrenerjobb i eliteserien. Nå får han altså sjansen.

  Ifølge pressemeldingen skal Dempsey fortsette å rapportere til Jostein Grindhaug.

  Artikkeltags