Mener dommeren bør benkes

REAGERER: Jesper Mathisen mener dommer Trygve Kjensli bør settes til å dømme på et litt lavere nivå en periode.

REAGERER: Jesper Mathisen mener dommer Trygve Kjensli bør settes til å dømme på et litt lavere nivå en periode. Foto:

TV2-ekspert Jesper Mathisen reagerer på dommer Trygve Kjenslis uttalelser om det røde kortet og straffesparket på Haugesund stadion.

DEL

FOTBALL: Kjensli kom i fokus da han viste ut Torbjørn Kallevik i 1. omgang. I 2. omgang ga han Bodø/Gimt straffe

Avgjørelsene ble heftig diskutert og kritisert i går kveld. Men Kjensli sto på sitt etter kampen og mente at avgjørelsene var korrekte.

VG tok kontakt med dommeren igjen mandag formiddag. Avisen skriver at Kjensli fortsatt mener at de to avgjørelsene var korrekte.

Det reagerer TV2-ekspert Jesper Mathisen på. Han sier til VG at dommeren nå bør settes til å dømme kamper på et lavere nivå en periode fordi han ikke innrømmer det som Mathisen mener er to klare feil.

– Det er skremmende og virkelig overraskende at han fortsatt mener det var korrekte avgjørelser. For det var det absolutt ikke. Dette er for meg dessverre et signal om at han ikke bør dømme på dette nivået, sier han til VG.

– Han bør bli satt til å dømme på et litt lavere nivå. Det vil nok være til det beste både for ham og de som spiller i Eliteserien, sier Mathisen.

VG har konfrontert Kjensli med kritikken fra TV2-eksperten, og han sier i ettermiddag til VG at han nå har sett situasjonene på nytt og forstår at de er diskutable når en ser de fra ulike vinkler.

– Jeg var ikke hjemme før sent i natt og har nå fått sett situasjonene litt utpå dagen. Jeg ser jo at når man ser bildene at de kan diskuteres nå i ettertid og har forståelse for det, sier Kjensli til VG.

Avisen skriver at han ikke ønsker å bruke ordene rett eller galt om situasjonene.

Bodø/Glimt scoret på straffesparket, men Alexander Stølås utlignet like etter. Dermed endte det 1–1 på Haugesund stadion.

Torsdag gjester FKH Eirik Horneland og Rosenborg på Lerkendal.

Artikkeltags