Sa unnskyld til Pallesen Knudsen

IRRITERT: RBK-treneren Kåre Ingebrigtsen.

IRRITERT: RBK-treneren Kåre Ingebrigtsen. Foto:

Av

Kåre Ingebrigtsens angrer på det han sa om Fredrik Pallesen Knudsen.

DEL

Full tilgang: H-avis+, eavis og Rix – 5 kr for 5 uker

FOTBALL: Den unge FKH-stopperen nærmest kledde av Rosenborg-spiss Nicklas Bendtner da FKH slo stjernegalleri fra Trondheim 1–0 søndag. Haugesunds Avis kåret etterpå Pallesen Knudsen til banens beste spiller.

– Jeg koste meg egentlig bare med ham. Han går bare rundt og sutrer hele kampen og var egentlig overraskende svak. Ikke særlig vanskelig å spille mot, sa den unge bergenseren til VG.no etter kampen.

VG konfronterte deretter Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen med Pallesen Knudsens uttalelser. Det endte han opp med at Ingebrigtsen avbrøt intervjuet etter å ha langet ut om FKH-midtstopperen.

– Pallesen ... Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv, sa RBK-treneren til VG.no.

Bildeserie

Se hvem som så FKH slå Rosenborg

Haugesund 20170618
Disse var på FKH kamp
FKH mot Rosenborg

- Unnskyld

Nå sier Ingebrigtsen unnskyld tli Pallesen Knudsen.

– Journalisten fikk det svaret han håpet på, han fikk den reaksjonen han ønsket. Men det er jeg som løser dette veldig dårlig, situasjonen, spørsmålene burde selvsagt vært håndtert på en helt annen måte. Ja, det var et kvarter etter kampslutt, men det er ingen unnskyldning. Jeg er 51 år med masse rutine, det er jeg som må ta ansvar her. Jeg bør være rutinert nok til å svare på en helt annen måte, innrømmer Ingebrigtsen overfor VG.

RBK-treneren har også skværet opp overfor FKH-stopperen.

- Jeg har sagt til han at jeg beklager måten jeg formulerte meg på, og jeg har bedt om unnskyldning for en situasjon jeg løste svært dårlig, sier Kåre Ingebrigtsen til VG.

– Du har vel mer klasse?

De første uttalelsene til Ingebrigtsen fikk flere til å reagere. TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen var kjapt ute med sin mening.

– Du har vel mer klasse enn det, Kåre? Pinlig! Tror nesten ikke det jeg leser. Får litt av fokuset bort fra laget og NB da! Det skal han ha, skrev han på sin twitterbruker før han senere la ut følgende:

– Når du er trener for ligaens klart beste lag og har hatt så stor suksess som Kåre har hatt, da bør man kunne takle litt motgang mer elegant.

Også flere andre reagerer på Ingebrigtsens uttalelser om Pallesen Knudsen.

Artikkeltags