Måtte nøye seg med uavgjort

SCORET: Jan Inge Haringstad scoret ett av Åkras mål og var lagets beste spiller da de spilte 2-2 borte mot serieleder Staal Jørpeland. Arkivfoto.

SCORET: Jan Inge Haringstad scoret ett av Åkras mål og var lagets beste spiller da de spilte 2-2 borte mot serieleder Staal Jørpeland. Arkivfoto. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Et sent utligningsmål fra serieleder Staal, hindret Åkra i å ta tre sterke bortepoeng på Jørpeland.

DEL

STAAL JØRPELAND - ÅKRA 2-2: Etter tre strake tap i sesonginnledningen, fulgte Åkra opp med tre seiere på rad før de lørdag dro til Jørpeland. Borte mot serieleder Staal ledet Åkra både 1-0 og 2-1, men til slutt måtte Geir Egil Høvrings mannskap nøye seg med 2-2 og poengdeling.

KAMPEN BLE DEKKET I VÅRT LIVESENTER

- Alt i alt var det nok greit med 2-2 og poengdeling, men litt surt når vi var så nær alle tre poengene. En ting var at Staal utlignet fem minutter før slutt, men vi hadde også to kjempesjanser til å avgjøre kampen etter utligningsmålet deres.

- Vi er fornøyde med kampen og resultatet, men det hadde selvsagt vært kjekkere med tre poeng. Det står derimot respekt av at vi kommer hit og tar med oss et sterkt resultat mot serielederen som hadde fem seiere på rad før vi møtte dem, kommenterer Åkra-trener Geir Egil Høvring.

Han forteller at Staal i år framstår som et ballsikkert og bra lag.

- De er et godt lag, men det var vi som var farligst foran mål i dag. Det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde tatt alle poengene. Jeg fikk også inntrykk av at Staal var glade for det ene poenget, forteller Høvring.

Eivind Høvring, sønn av Åkra-treneren, kom for øvrig inn de siste 30 minuttene. Han kom som kjent tilbake til Åkra denne uka etter å ha spilt for Vardeneset i forbindelse med studier i Stavanger.

Les også:

Åkra knuste Bryne 2 

Artikkeltags