Ønsket av Brann, men returnerer neppe til Norge nå

PÅ VEI BORT: Alexander Søderlund.

PÅ VEI BORT: Alexander Søderlund. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det skjer neppe noe rundt Alexander Søderlund før det norske overgangsvinduet stenger natt til torsdag.

DEL

FOTBALL: Den franske journalisten Mohamed Bouhafsi skrev tirsdag på Twitter at St. Etienne har fått lånetilbud fra Alexander Søderlund fra både tyske og norske klubber.

Ifølge TV 2 har Brann meldt sin interesse for Søderlund. Etter det Haugesunds Avis forstår at Brann strukket seg langt i forsøket på å hente Søderlund, men status er at de ikke ser ut til å lykkes.

– Prøver å fikse noe

Det gjør trolig heller ikke andre norske klubber. Alexander Søderlund har ikke lagt skjul på at han ønsker å fortsette karrieren i utlandet minst i et par år til.

Søderlund skal ha fått flere tilbud, men ingen han og St. Etienne har valgt å hoppe på. Han forsvinner likevel trolig fra sin franske klubb før det internasjonale overgangsvinduet stenger i slutten av august.

– Vi prøver å fikse noe. Om det blir lån eller salg vet jeg ikke. Jeg får bare være tålmodig, sier Søderlund til TV 2.

– Sikre meg for livet

Spissen er skadefri, men har ikke vært i stallen til St. Etienne i sesongens to første seriekamper, som begge har endt med 1-0-seier.

Alexander Søderlund var gjest i podkasten Sporten i sommer. Da snakket om han framtida og var åpen for et klubbskifte.

–  Så er det andre faktorer inne i bildet, som begynner å bli viktige. Det er ikke noe som spillere snakker så mye om. Men jeg må bare ærlig. Hvis det dukker opp en mulighet som gjør at jeg kan sikre meg for livet, så er det verdt det, sa 29-åringen.

Se podkasten her

Uken Podcast

Artikkeltags