Signerte stortalent (19): – En stjernespiss!

Sportsjef i Avaldsnes Lena Tyriberget.

Sportsjef i Avaldsnes Lena Tyriberget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Avaldsnes fikk en superspiss i gave på selveste Christmas Day. Med det er troppen mer eller mindre komplett, sier daglig leder Stian Nygaard.

DEL

FOTBALL: Avaldsnes har signert stortalentet Rasheedat Ajibade (19) fra Nigeria, som til tross for sin unge alder allerede har rukket å gjøre seg bemerket.

Hun kan brukes både som offensiv midtbane og spiss, og har scoret fire mål på fem landskamper.

Hun ble kåret til mest verdifulle spiller i den nigerianske ligaen i 2017, hvor hun scoret åtte mål på tolv kamper for FC Robo.

19-åringen er også med på listen over Afrikas ti mest lovende kvinnelige fotballspillere i 2018. Kåringen er gjort av goal.com.

– Når man ser på alderen og merittene hennes - vært sentral på U20 laget og A- landslaget, senest nå i Afrika-mesterskapet som Nigeria og Rasheedat vant, skjønner man at Rasheedat er en meget lovende nigeriansk landslagsspiller. Som spillertype er hun typisk enten 8er eller 10er på banen. Hun er god med ball, er fremoverrettet i spillet og har bra driv. Hun er en spiller for fremtiden. Vi gleder oss til å ha med Rasheedat med oss de to neste årene, sier sportssjef Lena Tyriberget.

Med signeringen er Avaldsnes i mål med sin tropp på 18 spillere, og trenerapparatet er klart.

– Det betyr at vi kan starte 2019 mer eller mindre fulltallig og kan bruke vintermånedene samlet og forberede oss til seriestart, sier Tyriberget.

Les også: Fortsetter i Avaldsnes

 Les også: Avaldsnes forsterker igjen 

Artikkeltags