Årets spiller fortsetter

BLIR I AVALDSNES: Luana.

BLIR I AVALDSNES: Luana. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Årets beste Avaldsnes-spiller, Luana, blir i Avaldsnes også neste sesong.

DEL

FOTBALL: Den brasilianske midtbanespilleren topper Haugesunds Avis sin spillerbørs for 2017-sesongen.

Nå melder Avaldsnes på sine Facebook-sider at Luana har skrevet ny kontrakt med klubben. Kontrakten gjelder ut 2018-sesongen.

– Det er vi veldig godt fornøyd med. Luana er sammen med Francielle Alberto motorene i laget vårt, sier sportslig leder i Avaldsnes, Ove Arnesen.

Luana scoret så sent som lørdag to mål for Avaldsnes, da klubben sikret seg sølv i årets toppserie. Totalt har hun fem seriemål i årets sesong.

Tidligere i høst skrev en annen brasilianer, Francielle Alberto, også under en ny avtale med Avaldsnes. Hun er bundet til Avaldsnes ut 2019-sesongen.

Tolv har kontrakt

Fra før av er det kjent at Elise Thorsnes, som i vinter skal spille fotball i Australia, også har kontrakt med Avaldsnes neste sesong. Det har også Cecilie Pedersen, Andreia, Meryll Abrahamsen, Nathalie Utvik, Synne Vatnem, Oda Eide Arnesen, Benedikthe Hartvigsen, Anna Jøsendal og Hanna Dahl.

De som foreløpig ikke har skrevet under ny kontrakt er Katie Fraine, Hildegunn Sævik, Ingrid Ryland, Gema Simon, Emily Gielnik, Olaug Tvedten og Daiane Santos.

Avaldsnes ønsker foreløpig ikke å si noe om hvem av disse som vil få tilbud om ny kontrakt.

Artikkeltags