Avaldsnes-damene banket Nord-guttene

HAT-TRICK-HELTEN: Maria  Duda scoret tre mål i treningskampen mot Nord G15.

HAT-TRICK-HELTEN: Maria Duda scoret tre mål i treningskampen mot Nord G15. Foto:

Avaldsnes scoret hele sju mål mot Nord G15.

DEL

FOTBALL: – Jeg er veldig fornøyd.

Det hadde også Avaldsnes-trener Thomas Dahle all grunn til å være etter storseieren i treningskampen mot Nords G15-lag, som stilte opp på kort varsel da Arna Bjørnar ikke kunne stille lag.

– Det er første gang vi er ute på en elleverbane og får prøvd oss litt på det. I dag handler det bare om å få se jentene. Resultatet er egentlig uinteressant, selv om det er veldig kjekt at vi scorer sju mål og holder nullen bakover, sier Dahle, før han legger til:

– Fokuset vårt er å se om vi ser igjen noe av det vi jobber med på feltet, og det synes jeg vi gjør. Vi får filmet kampen og skal bruke den videre i arbeidet vårt.

Nord-guttene ble til tider rundspilt av Avaldsnes, som fort kunne ha vunnet mye mer enn 7–0.

VISTE SEG FRAM: Marthe Enlid fra Byåsen, som spiller i 1. divisjon, hospiterer med Avaldsnes.

VISTE SEG FRAM: Marthe Enlid fra Byåsen, som spiller i 1. divisjon, hospiterer med Avaldsnes. Foto:

– Hva tar du med deg fra kampen?

– Det handler litt om strukturen og måten vi skal se ut på. I de to første periodene vi spiller, så synes jeg vi holder ok struktur. Så blir det masse bytter på slutten. Det er veldig kjekt å la de unge få prøve seg, men da er det naturlig nok litt vanskeligere å holde strukturen og intensiteten. Vi maser veldig på den energien og intensiteten vi skal ha i det her, og vi må opp i tempo, kvalitet og presisjon. Heldigvis er det bare januar fortsatt, så jeg synes vi har kommet godt i gang, sier Dahle.

Dejana Stefanovic skulle egentlig ha spilt mot Nord, men måtte kaste inn håndkleet i siste liten på grunn av sykdom. I stedet fikk hospitanten Marthe Enlid fra Byåsen sjansen i midtforsvaret.

– Jeg synes hun klarer seg rimelig greit. Det er fint at vi kan gi sånne unge, spennende talenter muligheten også. Så får vi også se en del av de unge lokale på slutten, sier han.

Kampfakta

Avaldsnes - Nord G15 7-0 (4-0, 7-0*)

Treningskamp

Storhall Karmøy

Mål: 1-0 Olaug Tvedten (13), 2-0 Brena de Oliveira (15), 3-0 Nathalie Utvik (18), 4-0 Maria Duda (24), 5-0 Duda (35), 6-0 Duda (40), 7-0 Sanna Dale Lekven (49)

Gult kort: Ingen

Dommer: Anders Solvig, Kopervik IL

Tilskuere: ca. 75

Avaldsnes (4-3-3): Victoria Esson - Nathalie Utvik, Robyn Decker, Marthe Enlid, Maria Sørenes - Erika de Moura, Brena de Oliveira, Olaug Tvedten - Maria Duda, Stephanie Ribeiro, Anna Jøsendal

Benyttede reserver: Hanna Dahl, Elise Einarsen, Natalie Velde, Anita Underhaug og Sanna Dale Lekven.

* Det ble spilt tre omganger á 25 minutter.

Artikkeltags