Avaldsnes-Stabæk direkte på h-avis: Tvedten inn på laget

SPILLER FRA START: Olaug Tvedten spiller indreløper når Avaldsnes møter Stabæk i Tyrkia i dag.

SPILLER FRA START: Olaug Tvedten spiller indreløper når Avaldsnes møter Stabæk i Tyrkia i dag. Foto:

Avaldsnes stiller med det sterkeste laget de har tilgjengelig når de møter Stabæk i Tyrkia i dag. Se kampen direkte på h-avis. Avspark 12.00.

DEL

FOTBALL: Thomas Dahle legger ikke skjul på at han forventer en bedre prestasjon enn da Avaldsnes skuffet og tapte 0–1 mot Lyn tirsdag.

SE KAMPEN DIREKTE HER FRA 12.00

– Vi har i etterkant brukt mye tid på å se Lyn-kampen på video. Det var den første kampen vår mot et norsk topplag i år. Det var en realitetssjekk. Og det har vært nyttig. Vi har hatt spesielt fokus på press-spillet og avstand mellom lagdelene. I dag håper jeg at samhandlingen og den felles forståelsen er bedre, sier Dahle.

Nathalie Utvik, Robyn Decker og Giovanna sliter med småskader. De to førstnevnte står over kampen mot Stabæk.

Olaug Tvedten hadde en irritasjon i kneet og ble spart mot Lyn. I dag spiller hun fra start som indreløper.

– Vi starter med det beste mannskapet vi har tilgjengelig, sier Avaldsnes-treneren, som sender disse elleve ut fra start (4-3-3):

Line Johansen – Maria Sørenes, Rebekah Stott, Dejena Stefanovic, Hanna Dahl – Erika, Brena, Olaug Tvedten – Duda, Stephanie Ribeiro, Anna Jøsendal. 

PS! Haugesunds Avis skrev etter kampen mot Lyn at Robyn Decker spilte midtstopper for Avaldsnes. Det var feil. Det var Rebekah Stott som spilte – i drakten til Decker.

Artikkeltags