Colin Bell blir ny Avaldsnes-trener

NY AVALDSNES-TRENER: Colin Bell kommer til Avaldsnes fra Frankfurt. Her er han under mesterligaoppgjøret mot Lillestrøm for drøye to uker siden. 
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

NY AVALDSNES-TRENER: Colin Bell kommer til Avaldsnes fra Frankfurt. Her er han under mesterligaoppgjøret mot Lillestrøm for drøye to uker siden. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Engelske Colin Bell er ansatt som ny trener for Avaldsnes.

DEL

KARMØY: Det bekrefter Avaldsnes på sine Facebook-sider tirsdag.

"Da er det med glede vi ønsker Colin Bell velkommen til Avaldsnes damer elite som hovedtrener. Colin er pr dato hovedtrener i Frankfurt, vinner av Champions League! Gratulasjoner til oss alle", skriver Utvik på Facebook.

Utvik har siktet høyt i trenerjakten. Og formodentlig truffet blink.

Engelskmannen Colin Bell har de siste sesongene trent et av Europas beste damelag. I vår førte han det tyske topplaget 1. FFC Frankfurt til seier i Champions League.

Bell hadde kontrakt med Frankfurt fram til sommeren 2017, men kjøpes nå fri av Utvik og Avaldsnes.

Han overtar etter Frank Berntzen som i høst ledet Avaldsnes til sølv i både serie og cup, etter at Tom Nordlie forsvant ut dørene på Skeie i september.

Over 30 års erfaring

53 år gamle Colin Bell, med en haug av reservelagskamper for Leicester City i England, har i over 30 år spilt eller jobbet som trener i tysk fotball. Blant annet i Dynamo Dresden, FC Köln og sammen med Jürgen Klopp i Mainz.

Frankfurt ligger etter ni serierunder på 4. plass i Bundesliga sesongen 2015/2016. De to foregående sesongene med Bell som trener, endte med 2. og 3. plass.

Bell vant den tyske cupen med Frankfurt i 2014.

Artikkeltags