Gå til sidens hovedinnhold

Endelig, Cecilie!

Artikkelen er over 3 år gammel

Hun har tatt gull med LSK, men med Avaldsnes sto hun med fem sølv som sitt beste. Fram til nå. Endelig kunne Cecilie Pedersen juble for gull med Avaldsnes.

AVALDSNES-VÅLERENGA 1-0: 27-åringen fra Sveio står i pressesonen etter kamp. To ganger har hun stått og svart på spørsmål etter finaletap med Avaldsnes. I tillegg har hun tre seriesølv med karmøyklubben. Nå er endelig tiden inne for å gjøre gullintervjuer.

- To ganger har jeg tapt cupfinaler med Avaldsnes og jeg vet veldig godt hvor surt det er. Nå kjenner jeg på hvor stort og hvor godt det er å endelig ta gullet med Avaldsnes.

- Etter alle 2. plassene med klubben, vet jeg hvor mye dette betyr. At Arne Utvik også endelig får betalt for alle pengene han har brukt, synes jeg er ekstra kjekt, forteller Pedersen.

Assist og to avslutninger i tverrliggeren

Selv om det ikke ble scoring på henne i finalen, var hun nest sist på ballen da Elise Thorsnes scoret kampens eneste mål. Hun ble også belønnet med en 7er på spillerbørsen til Haugesunds Avis med følgende begrunnelse:

"Målgivende pasning og heading i tverrliggeren før det var spilt ni minutter. Traff tverrligger med giftig langskudd i slutten av 1. omgang. Mer og mer viktig utover i kampen med sin evne til å holde på ballen og kloke pasningsvalg. Byttet ut på overtid."

Etter tre 2. plasser i serien med Avaldsnes, synes Pedersen det også hadde vært på sin plass med seriegull neste år.

- Ja, det synes jeg vi skal gå for, smiler Pedersen før hun forsvinner til bankett og seiersfest.

Les også

- Fantastisk deilig

 

Kommentarer til denne saken