Over 3.700 billetter solgt til Avaldsnes – Barcelona

GIKK MANN AV HUSE: Slik så det ut da Avaldsnes møtte regjerende mester Lyon i Champions League på Haugesund stadion i fjor. Nå venter en ny storkamp - mot selveste Barcelona.

GIKK MANN AV HUSE: Slik så det ut da Avaldsnes møtte regjerende mester Lyon i Champions League på Haugesund stadion i fjor. Nå venter en ny storkamp - mot selveste Barcelona. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

... og Haugaland Kraft har kjøpt 1.000 av dem.

DEL

FOTBALL: Onsdag morgen var daglig leder Norvald Kaldheim i Avaldsnes gjest på Radio 102. Der kunne han fortelle at det så langt var solgt nærmere 3.600 billetter til kveldens Champions League-kamp mot selveste Barcelona.

Da Haugesunds Avis sjekket tallene med Kaldheim i 09.30-tiden, svarte han følgende på SMS:

– 3.715.

Det betyr at salget går unna.

NYTT SKJERF: Daglig leder Norvald Kaldheim i Avaldsnes.

NYTT SKJERF: Daglig leder Norvald Kaldheim i Avaldsnes. Foto:

I fjor, da Avaldsnes møtte regjerende mester Lyon, kom det 4.619 tilskuere på den historiske kampen. Kanskje blir den rekorden slått. Rundt 1.000 billetter ble nemlig solgt på kampdagen i fjor.

Haugaland Kraft har uansett kjøpt en god del av billettene til kveldens kamp mot Barcelona.

– Vi har kjøpt opp imot 1.000 billetter til kampen, bekrefter Gunn Margareth Lassesen, som er direktør for kommunikasjon og kundetjenester i Haugaland Kraft.

Det lokale kraftselskapet, som er kampsponsor, la ut en konkurranse på Facebook om å få være med i losjen til Haugaland Kraft for å se Champions League-kampen.

– Responsen var overveldende. Over 100 lag meldte sin interesse. Vi bestemte oss for å gi kampbillett til alle som deltok slik at flest mulig får anledning til å være med på kamp og gjenskape den fantastiske atmosfæren som var sist Avaldsnes spilte Champions League på stadion. Mange fotballjenter har en drøm om å spille i toppserien og sikkert også Champions League-kamp. Dette håper vi kan være med på å motivere og gi dem inspirasjon, sier Lassesen.

Haugar J12 vant losjen, men lag fra Bømlo, Stord, Sveio, Etne, Ølen, Vindafjord, Haugesund, Karmøy og Tysvær har også fått billetter, ifølge Haugaland Kraft.

Artikkeltags