– Har ventet lenge på denne kampen

KLAR FOR 3. DIVISJON: Endre Eide kan nesten ikke vente med å komme i gang med årets 3. divisjon.

KLAR FOR 3. DIVISJON: Endre Eide kan nesten ikke vente med å komme i gang med årets 3. divisjon. Foto:

Djerv 1919-trener Endre Eide sier at serieåpningen ikke kan komme fort nok.

DEL

FOTBALL: – Ja, jeg har knapt klart å vente. Det er alvoret som driver oss, sier Eide.

24-åringen gleder seg enormt til å ta Djerv 1919 med seg inn i årets 3. divisjon etter opprykket i fjor. Lørdag venter antatt sterke Fyllingsdalen hjemme på Djervbanen – oppgradert for anledningen – til serieåpning.

SE KAMPEN DIREKTE PÅ H-AVIS.NO LØRDAG 16.00

– Jeg er spent og uredd. På vårt beste kan vi slå alle lagene i avdelingen. Så gjelder det å skvise ut det beste så ofte som mulig. Jeg tror det blir ekstremt jevnt på nedre halvdel, sier Eide, og erkjenner at det er der Djerv 1919 sannsynligvis ender opp på tabellen i høst.

– Målet er å berge plassen. Vi spiller i en av de tøffeste avdelingene og møter en del lag som satser mye penger på dette. Mye mer enn oss i Djerv 1919, sier Eide.

Han tror det kan være en fordel å møtte en av forhåndsfavorittene i første serierunde.

– Det er alltid mange faktorer som spiller inn i første serierunde. Det kan være til fordel oss. Fyllingsdalen er en av favorittene. Og vi vet mye om hva som møter oss. Jeg har sett noen av Fyllingsdalens kamper i fjor. Og jeg har fått rapporter fra flere av deres treningskamper i år, sier Eide.

Tom Undheim har karantene og må stå over de to første seriekampene. Vetle Rødje og Lennart Henriquez er ute med skade. Det betyr at Djerv 1919 trolig stiller med disse elleve i serieåpningen (4-3-3): Herman B. Fossdal – Jonas Wergeland, Eivind Espeland, Sivert Helgesen, Torbjørn Log Persson – Mats Rasmussen, Thomas Horneland, Maid Memic – Sander Deilkås, Jørgen Voilås, Fredrik Deilkås.

Kampen ser du direkte på h-avis.no. Vidar Levinsen kommenterer. Avspark klokken 16.00.

Slik tror vi det går med Vard og Djerv 1919 

 

 

Artikkeltags