VG: Godset krever ti millioner for Ulland Andersen

PÅ VEI BORT? Molde er ute etter 26-åringen.

PÅ VEI BORT? Molde er ute etter 26-åringen. Foto:

Ifølge avisen skal Strømsgodset allerede ha avslått et bud på rundt seks millioner fra romsdalingene. Nå har Godset angivelig satt et krav på ti millioner for å la ham gå.

DEL

(Drammens Tidende:)  Det virker mer og mer sannsynlig at Eirik Ulland Andersen har spilt sin siste kamp for Strømsgodset.

Molde har i en periode vist interesse for Godset-spilleren. De er nemlig på jakt etter offensive forsterkninger etter at spisskometen Erling Braut Haaland forsvant til Red Bull Salzburg, og Pawel Cibicki returnerte til Leeds etter sitt låneopphold.

Nå skriver VG at Strømsgodset skal ha avslått et bud på rundt seks millioner for rogalendingen. Ifølge avisen krever de fire millioner mer for å la ham slippe til rosenes by.

Både Molde, Ulland Andersen og Strømsgodset er ordknappe om overgangssituasjonen:

– Jeg kommenterer ikke pågående spillerlogistikk, de spillerne vi eventuelt har lagt inn bud på eller de vi ikke har lagt inn bud på, skriver Molde-direktør Øystein Neerland i en SMS til VG fredag kveld.

– Jeg har ikke lyst til å kommentere noe om Molde. Det må du eventuelt ta med Jim eller Flo, er Ulland Andersens melding til VG, med henvisning til agent Jim Solbakken og Godset-leder Jostein Flo.

– Jeg kommenterer ikke spekulasjoner rundt spillerlogistikk før ting er endelig, svarer Flo i en tekstmelding til VG.

Ulland Andersen noterte seg for seks mål og seks målgivende i årets sesong, og har vært en sentral skikkelse i Strømsgodsets angrepsspill de siste sesongene.

Han kom til Godset fra Hødd i 2016, og har i utgangspunktet kontrakt med Godset ut 2019.

Lovende Godset-spiller skal prøve seg i Tyrkia

TV 2: Molde jakter Ulland Andersen 

Artikkeltags