Både skryt og kjeft til FKH

Artikkelen er over 3 år gammel

I ukens podkast vanker det både ros og ris til FKH.

DEL

HAUGESUND: 0-0 i den vanskelig bortekampen mot Molde søndag er nok til at podkast-sofaen finner fram superlativene. Solid, taktisk godt gjennomført og trygt er blant ordene som blir brukt om uavgjortoppgjøret.

I ukens episode av Sporten ser vi også fram mot hjemmekampen mot Vålerenga fredag. Blant spørsmålene er:

  • Hvem bør erstatte suspenderte Tubic og Hajradinovic?
  • Er det på tide med et spissbytte?
  • Blir det tre poeng mot en motstander i form?

Men det vanker ikke bare ros til FKH denne uken. Det blir også en dose ris, som denne gang går til FKH 2 etter bare 3–3 borte mot Odda i en svært viktig kamp i 3. divisjon.

Sportsjournalist Odd Kåre Grøttland er ikke i tvil om at FKH 2 undervurderte bunnlaget Odda etter et resultat som i verste fall kan gjøre at FKH 2 rykker ned fra 3. divisjon. Hør hvorfor han mener at FKH ikke gjorde det de kunne for å vinne kampen.

Blir Utvik en suksess?

I tillegg til blir overgangen til Einar Utvik jr. fra Avaldsnes til Vard ukens mest omtalte tema. Kan storscoreren fra 4. divisjon levere også i 2. divisjon? Og hvem blir den neste spilleren fra 4. divisjon som kan ta steget?

Det blir altså Vard-prat. Dessuten er vi innom Avaldsnes-damene 3. og 4. divisjon. Vi avslutter med utenlandsproffene, lokale helter i eliteserien og ikke minst noen kjappe tanker om Premier League, Champions League og Sven Erik Bystrøm.

Få podkasten med deg på TV i vinduet over, hør den i spilleren under, last ned i iTunes eller hør den her.

Artikkeltags