Bekreftet: Jostein Grindhaug blir FKH-trener de tre neste sesongene

FIKK TREÅRSKONTRAKT: Jostein Grindhaug.

FIKK TREÅRSKONTRAKT: Jostein Grindhaug. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det ble som ventet: Jostein Grindhaug blir ny, permanent hovedtrener i FKH.

DEL

FOTBALL: Torsdag bekreftet FKH ansettelsen i et nyhetsbrev til sine samarbeidsparnere: Jostein Grindhaug overtar treneransvaret i FKH etter Eirik Horneland. Mer overraskende er det at han har signert en treårskontrakt.

Han får som ventet tmed seg utviklingssjef Sebastian Brydegaard som assistenttrener.

- Sebastian og jeg har funnet tonen og arbeidet veldig godt sammen siden sesongoppkjøringen startet opp. Han er den systematiske og strukturerte av oss og sammen kompletterer vi hverandre på en fin måte. Spillerne har også respondert veldig bra på vår inntreden og den positive energien som har vært på treningsfeltet disse ukene har selvsagt vært avgjørende for at jeg takket ja til jobben som hovedtrener. Dette er en ambisiøs spillergruppe som vil utrette ting og for oss i trenerteamet er det et veldig godt utgangspunkt mtp sesongen vi har foran oss, sier Grindhaug i nyhetsbrevet.

– Det går mot at vi blir enige

Jostein Grindhaug var hovedtrener i FKH fra 2009 fram til han overlot tømmene til Mark Dempsey mot slutten av 2015-sesongen. Han førte FKH til opprykk fra 1. divisjon i sin første sesong. I 2013 tok FKH en historisk bronsemedalje i eliteserien.

Brydegaard kom til FKH fra danske Næsby Boldklubb, der hadde både hadde jobbet som sportslig ansvarlig, utviklingssjef og hovedtrener. Han har UEFA Pro-lisens og har også jobbet for det danske fotballforbundet.

Dansken fratrer nå stillingen som utviklingssjef. I likhet med Grindhaug har også Brydegaard skrevet under en treårskontrakt.

Ukens podkast

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken