Christian Grindheim vender hjem

KOMMER HJEM: Christian Grindheim.

KOMMER HJEM: Christian Grindheim. Foto:

Christian Grindheim er klar for FKH.

DEL

FOTBALL: Det bekrefter Jostein Grindhaug overfor Haugesunds Avis.

– Han har vært på besøk hos oss på Stadion i dag. Det har vært de enkleste kontraktsforhandlingene jeg har vært med på, sier en svært fornøyd Grindhaug.

Ifølge åkrabuen var Grindheim i møte med FKH-trener Eirik Horneland og hans assistent Karl Oskar Emberland i forrige uke.

– Vi er svært godt fornøyd med å få Christian på plass. Han har klubben i sitt DNA og er fortsatt en knakende god fotballspiller, som også har gode lederegenskaper, sier Grindhaug.

Han har vært med på Grindheim-jakt mange ganger før. Nå har FKH endelig lyktes med å få midtbanespilleren hjem igjen.

– Vi har ønsket å få Christian hjem igjen i mange år. Det er godt å ha det på plass, sier Jostein Grindhaug.

Blir FKH-trener etter spillerkarrieren

Ifølge FKH.no har Grindheim skrevet under en 2+2 årskontrakt. Det betyr at han skal være spiller i to sesonger, før han tar en trenerrolle i FKHs utviklingsavdeling fra 2020.

– Klart det er spesielt å komme tilbake til Haugesund stadion og denne klubben og timingen føles veldig riktig. Jeg hadde ikke kommet tilbake om det ikke var fordi jeg fortsatt var veldig sulten og opptatt av å vise at jeg fortsatt holder nivået som fotballspiller, sier Grindheim til FKHs nettside.

Også FKH-trener Eirik Horneland er fornøyd.

– Meget gledelig at vi endelig klarer å hente Christian hjem. Han har vist i år at han fortsatt er en av Eliteseriens beste midtbanespillere og er en type som passer perfekt inn som referansespiller i vår unge tropp.

Artikkeltags