Denne unge kvartetten har signert proffkontrakt med FKH

FRAMTIDEN TIL FKH: F.v.: Asbjørn Engenes, André Lønning Hovland, Benjamin Bygnes  og Andreas Endresen.

FRAMTIDEN TIL FKH: F.v.: Asbjørn Engenes, André Lønning Hovland, Benjamin Bygnes og Andreas Endresen. Foto:

– Det er veldig sjelden at 15- og 16-åringer tilbys proffkontrakter, sier FKH-leder. Men klubben har veldig stor tro på Andreas Endresen, Benjamin Bygnes, André Hovland Lønning og Asbjørn Engenes.

DEL

FOTBALL: Det er ikke sikkert du har hørt om Andreas Endresen (16) fra Skudenes UIL, Benjamin Bygnes (15) fra Kopervik IL, André Hovland Lønning (15) fra Bømlo IL og Asbjørn Engenes (15) fra Sveio IL, men denne unge kvartetten er alle blant Norges største talenter i sine årsklasser – og signerte nylig proffkontrakt med FKH.

Det kom fram da spillerne ble presentert i pausen i lørdagens vestlandsderby mot Brann.

Avtroppende daglig leder Eirik Opedal i FKH sier til klubbens nettsider at det er sjelden kost at så unge spillere får proffkontrakt.

– Det er veldig sjelden at 15- og 16-åringer tilbys proffkontrakter i norske fotballklubber – også hos oss – men er et tydelig signal på at dette er spillere vi har veldig stor tro på. Det gror veldig godt i fotballen på Haugalandet og i Sunnhordland, og arbeidet som gjøres ute i breddeklubbene har aldri vært bedre. André, Benjamin, Asbjørn og Andreas er alle blant landets største talenter i sine årsklasser og er spillere vi håper og tror skal utgjøre framtiden i FK Haugesund.

Artikkeltags