Dette mener FKH om TV 2-nekten

IKKE PÅ FOTBALLEXTRA: Jostein Grindhaug.

IKKE PÅ FOTBALLEXTRA: Jostein Grindhaug. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

FKH vil være lojale overfor TV 2-nekten.

DEL

FOTBALL: Onsdag ble det kjent at Norsk Toppfotball har sendt ut en instruks til lagene i Eliteserien om ikke å stille opp i TV 2s FotballXtra. Bakgrunnen er TV-krigen mellom TV 2 og Discovery.

Før påske tok Fotball Media, som har solgt eliteserierettighetene til Discovery, ut stevning mot TV 2 for å stoppe målshow fra Eliteserien i FotballXtra. Nå stoppes også spillere, trenere og ledere i norsk fotball fra å være gjester i Davy Wathnes populære program.

Hør Radio 102-innslaget her.

Jostein Grindhaug skulle egentlig stille opp på FotballXtra på TV 2 til helga. Han ønsker ikke å kommentere saken overfor Radio 102.

Men ifølge mediesjef Runar Nordvik velger klubben å være lojale i forhold til instruksen fra Norsk Toppfotball om ikke å stille.

– Det er FKH selv som bestemmer hva vi stiller opp på, men i utgangspunktet er vi lojale overfor Norsk Toppfotball som ber oss om ikke å stille med representanter i FotballXtra på TV2. Det er en oppfordring vi heller ikke har store problemer med å være lojale overfor, sier Nordvik til Radio 102.

– Velger selv

– Oppfatter dere dette som en instruks eller en oppfordring?

– Vi oppfatter det som en oppfordring, sier han.

– Det betyr at dere kan velge om dere vil følge den?

– Ja, det er FKH som bestemmer hva vi ønsker å stille opp på. Men vi forholder oss altså lojale til oppfordringen, gjentar Nordvik.

– Tror du at norsk fotball rammes av denne konflikten?

– All PR er god PR. Jeg tror det er overførbart til denne saken.  Det er sikkert noen som får noen riper i lakken, men ikke verre at man kan leve med dem, sier mediesjef i FKH, Runar Nordvik.

Husk ukens podkast

Podcast 1904

Artikkeltags