FKH tester rask kantspiller

NY PRØVESPILLER: Benjamin Sehic blir et nytt bekjentskap på FKH-trening denne uka.

NY PRØVESPILLER: Benjamin Sehic blir et nytt bekjentskap på FKH-trening denne uka. Foto:

Den unge bosnieren Benjamin Sehic skal vise seg fram for FKH denne uka – og får trolig også sjansen i lørdagens treningskamp mot Sandnes Ulf.

DEL

FOTBALL: Ferien er over for FKH-spillerne, som onsdag er tilbake på Haugebanen igjen. Da dukker også et nytt fjes opp på trening, nemlig Benjamin Sehic (20) fra Bosnia-Hercegovina.

Han skal vise seg fram for FKH denne uka, og «kommer med stor sannsynlighet også til å få spilletid i lørdagens treningskamp mot Sandnes Ulf», ifølge fkh.no.

– Benjamin er en spiller vi ble oppmerksomme på en av våre tidligere rekognoseringsturer til Bosnia og som vi har ønsket å kikke nærmere på. Han har flere av de kvalitetene vi ser etter i hos offensive spillere, er foruten å være rask en veldig ballsikker spiller med stor gjennombruddskraft og overblikk. Nå passet det å komme til Haugesund slik at vi får sett nærmere på ham og se om kvalitetene hans også er overførbare til norsk toppfotball, sier sportslig leder Eirik Opedal til fkh.no.

Sehic, som forrige sesong spilte for FK Gorazde på nivå to i hjemlandet, står oppført som «angriper – venstrekant» på nettstedet transfermarkt.com. Han kan også spille høyrekant.

Kontrakten til bosnieren går ut 30. juni i år, som betyr at han kan komme gratis til FKH.

Artikkeltags