Hajradinovic blir gullgruve for FKH

SOLGT: Haris Hajradinovic til Tyrkia.

SOLGT: Haris Hajradinovic til Tyrkia. Foto:

FKH tjener flere millioner kroner på at Haris Hajradinovic selges til Tyrkia.

DEL

FOTBALL: Som Haugesunds Avis skrev for snart to uker siden, blir tidligere FKH-spiller Haris Hajradinovic (24) trolig solgt i løpet av dette overgangsvinduet.

Det vil i så fall bety mye for gamleklubben, som sikret seg en videresalgsklausul da den bosniske midtbanespilleren gikk til kroatiske NK Osijek for halvannet år siden.

Hajradinovic har vært ønsket av klubber i både Frankrike, Hellas, Spania og Tyskland, men nå ser det ut til at han er på vei til Tyrkia.

Bekrefter overgangen

Flere tyrkiske medier skriver nemlig at den tidligere FKH-spilleren fredag vil signere kontrakt med Kasimpasa, ifølge det bosniske nettstedet scsport.ba.

Fredag ettermiddag kom også bekreftelsen fra NK Osijek om at Hajradinovic er solgt.

Kasimpasa, som ligger på 4. plass i tyrkiske Süper Lig, kjøpte nettopp Tobias Heintz fra Sarpsborg 08.

FKH får ikke vite hva som skjer før en overgang er i orden, men klubben kan uansett glede seg over summene som blir nevnt.

Million-regnestykke

Tyrkiske medier hevder at playmakeren vil koste 4 millioner euro, som tilsvarer hele 41 millioner kroner.

FKH har krav på en prosentandel av netto overgangssum, altså minus salget på rundt sju millioner kroner. Prosentandelen pleier å ligge på minst ti prosent, men klubben har greid å sikre seg både 15 og 20 prosent tidligere.

Hvis prislappen på 41 millioner kroner stemmer, så gir det et regnestykke der FKH får minst 3,4 millioner kroner for et Hajradinovic-salg. Det er god butikk.

Artikkeltags