Her tar supporterne buss til årets første FKH-trening

MORGENFUGLER: En liten gjeng hadde møtt opp på Haugesund stadion for å ta buss til årets første FKH-trening i Storhall Karmøy.

MORGENFUGLER: En liten gjeng hadde møtt opp på Haugesund stadion for å ta buss til årets første FKH-trening i Storhall Karmøy. Foto:

– Men det har ingenting med trenersaken å gjøre, sier mannen bak.

DEL

FOTBALL: – Jeg drømte i natt at bussen var full og det ikke var plass til meg.

Einar Berdinessen står utenfor Haugesund stadion sammen med noen andre FKH-supportere. Det er ikke uten grunn at gjengen har møtt opp denne mandagsmorgenen.

«Som de store FKH-supporterne de er gleder Suldalsbussen seg så mye til oppstarten på ny sesong at de like gjerne stiller med gratis buss fra Haugesund stadion mandag 7. januar og ut til Storhall Karmøy. Bussen går fra Haugesund stadion klokken 09.00 og kjører langs Karmsundgata, over Karmsund bru og ut til Storhall Karmøy. Bussen stopper i busslommer langs veien ut til Vea», skrev FKH på Facebook for noen dager siden.

– Det var Einar sitt forslag, sier daglig leder Per Arne Fisketjøn i Suldalsbussen om tilbudet.

Det er han som skal kjøre FKH-supporterne til Storhall Karmøy.

  – Dette har ingenting med trenersaken å gjøre, understreker Berdinessen, og tenker på det som har skjedd de siste dagene.

  – Det er bare kjekt å gå i Vea-hallen.

  Han innrømmer at bussturen er «litt spesiell og unik».

  – Har du hørt om noen som har kjørt til første trening klokken ni?, spør Berdinessen.

  Selv synes han det er trist det som skjer med FKHs trenerduo Eirik Horneland og Karl Oskar Emberland.

  – Det gikk så bra i fjor, og jeg hadde håpet at de skulle fortsette. Men jeg skjønner at det tar muligheten når Rosenborg kommer.

  KLAR TIL AVGANG: F.v.: Astrid Henriquez, Ivan Henriquez, Einar Berdinessen, Arvid «Regy» Gabrielsen, Per Arne Fisketjøn og Ingolf Thorsen.

  KLAR TIL AVGANG: F.v.: Astrid Henriquez, Ivan Henriquez, Einar Berdinessen, Arvid «Regy» Gabrielsen, Per Arne Fisketjøn og Ingolf Thorsen. Foto:

  Artikkeltags