Horneland kan bli årets trener

4. PLASS: Eirik Horneland har ført FKH til 4. plass i Eliteserien i 2018. Nå kan han bli årets trener.

4. PLASS: Eirik Horneland har ført FKH til 4. plass i Eliteserien i 2018. Nå kan han bli årets trener. Foto:

Eirik Horneland kan bli kåret til årets trener i Eliteserien.

DEL

FOTBALL: Søndag 25. november avholdes Fotballfesten 2018, i regi av Norsk Toppfotball. Der blir det blant annet utdeling av en rekke priser.

En av prisene er årets trener. Fredag ble det kjent hvem de tre nominerte trenerne i Eliteserien er. FKH-trener Eirik Horneland er en av tre nominerte.

De to andre nominerte er Ranheim-trener Svein Maalen og Kristiansund-trener Christian Michelsen.

- Veldig hyggelig å bli nominert og jeg ser det som en anerkjennelse av arbeidet som trenerapparatet, spillergruppa og klubben har gjort denne sesongen. Jeg står i spissen for en veldig dyktig og ambisiøs gruppe her i Haugesund som jobber godt sammen og som hele tiden strekker seg etter å bli bedre, sier Horneland til FKH.no.

Juryen som skal avgjøre hvem som blir årets trener i Eliteserien er Erik Solér (Norsk Toppfotball), Tor Ole Skullerud (Eurosport), Kenneth Fredheim (Eurosport), Knut Espen Svegaarden (VG) og Pål Arne Johansen (G19-landslagstrener).

Flere priser

Det skal også kåres årets trener i 1. divisjon og i Toppserien. I 1. divisjon er de nominerte Vegard Hansen (Mjøndalen), Steffen Landro (Nest-Sotra) og Bjarne Berntsen (Viking), mens de nominerte Toppserie-trenerne er Hege Riise (LSK), Oliver Harder (Klepp) og Alexander Straus (Sandviken).

I tillegg til årets trener prisene skal det deles ut priser til priser spiller Eliteserien, Toppserien og 1. divisjon og årets gjennombrudd i Eliteserien, Toppserien og 1. divisjon.

Dessuten vil det deles ut priser til toppscorere, årets spillerforbilde, årets supporterhistorie og Kniksens hederspris.

Artikkeltags