John Harald (49) er ny daglig leder i FKH

TIL FKH: John Harald Log er ansatt som ny daglig leder i FKH. Han overtar etter Eirik Opedal, som blir sportslig leder i klubben.

TIL FKH: John Harald Log er ansatt som ny daglig leder i FKH. Han overtar etter Eirik Opedal, som blir sportslig leder i klubben. Foto:

En lang jakt er over, men nå er det klart at John Harald Log fra Haugesund skal styre FKH-skuta framover.

DEL

FOTBALL: Det har lenge vært klart at Eirik Opedal slutter som daglig leder i FKH. Han skal i stedet styre den sportslige satsingen til klubben.

Den ledige stillingen ble lyst ut rett over påske.

– Vi håper å ha på plass en god løsning i løpet av sommeren, sa styreleder Ole Henrik Nesheim i FKH da søknadsfristen gikk ut i slutten av mai.

Først nå, nesten tre måneder senere, er jakten over.

– Stolt av byen jeg kommer fra

John Harald Log (49) fra Haugesund er nemlig ansatt som ny daglig leder i FKH, skriver klubben på sine nettsider.

Det skjer «etter en grundig og omfattende prosess».

– Jeg har alltid vært stolt av byen jeg kommer fra, og etter at FK Haugesund rykket opp i Eliteserien, fikk haugalendingen enda mer å være kry av. Det er noe av det jeg ønsker vi skal bli enda bedre til å framsnakke her i regionen i framtiden. Jeg gleder meg til å bidra til at vår fremste merkevare skal skinne enda sterkere, og jobbe for å styrke samholdet i og rundt FK Haugesund, sier Log til fkh.no.

Den nye FKH-lederen, som er utdannet ved BI, har lang ledererfaring, og har de siste to og et halvt årene jobbet som general manager for teknologi- og utstyrsleverandøren Steinsvik – med arbeidssted i Vietnam.

– Har valgt å bruke god tid

Styreleder Nesheim i FKH sier følgende om ansettelsen av Log:

– Vi har valgt å bruke god tid på oppgaven med å finne ny daglig leder i FK Haugesund, og selv om det var mange gode kandidater til stillingen, er vi trygge på valget av John Harald som den som skal styre FKH-skuta framover. Han kommer med solid erfaring fra ulike lederstillinger, er en samlende og folkelig sjef, og kommer til å tilføre oss masse entusiasme og energi.

Log har sin første arbeidsdag 1. november.

Artikkeltags