Klar for Molde

FORLATER FKH: FKH offentliggjorde lørdag kveld at Kristoffer Haraldseid forlater FKH. Vatsbuen er klar for eliteserierival Molde.

FORLATER FKH: FKH offentliggjorde lørdag kveld at Kristoffer Haraldseid forlater FKH. Vatsbuen er klar for eliteserierival Molde. Foto:

FKH og Molde er enige om en overgang for Kristoffer Haraldseid.

DEL

FOTBALL: Det har ligget i kortene en liten stund. Lørdag kveld ble det offisielt. Molde kjøper FKHs høyreback Kristoffer Haraldseid.

«Kristoffer Haraldseid har gjort sitt i FK Haugesund-drakten – i hvert fall for denne gang. Det står klart etter at FK Haugesund og Molde har blitt enige om en overgang for høyrebacken som innebærer at 25-åringen heretter får Aker Stadion som sin nye hjemmebane», skriver FKH på sin webside.

Har skrevet under på en fireårskontrakt

FKH kommer ikke med ytterligere detaljer om overgangen, men Molde kan på sine websider fortelle at det er en fireårskontrakt vatsbuen har skrevet under på med klubben:

«Molde Fotballklubb har blitt enig med Haugesund om å kjøpe forsvarsspilleren. Kristoffer Haraldseid blir Molde-spiller i fire år, ut 2022», skriver Molde.

Med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, er det Erling Moe som er trener i Molde nå. Han sier følgende om signeringen av Haraldseid:

– Kristoffer blir et godt tilskudd til troppen vi har, dette er en spiller vi har fulgt over tid. I Kristoffer får vi en rutinert og hardtarbeidende høyreback. Vi er svært glade for at han nå blir Molde-spiller, sier Erling Moe til Moldes webside.

Ifølge Molde slutter Haraldseid seg til klubben med umiddelbar virkning.

Molde signerte tidligere i vinter haugesunderen Eirik Ulland Andersen og den tidligere FKH-stopperen Martin Bjørnbak.

212 kamper for FKH

Kristoffer Haraldseid har spilt for FKH hele sin seniorkarriere. Vatsbuen har tidligere spilt for Vats 94 og Skjold. Han gikk til FKH som unggutt og står med hele 212 obligatoriske kamper for FKH.

25-åringen har også vært en gjenganger på aldersbestemte landslag. Hele 69 kamper har 25-åringen med flagget på brystet. Han har representert Norge fra G15 til U21-nivå, opplyser FKH.

Artikkeltags